Renovirana formula za renovaciju volumena kože

Nerijetko, suočeni s mnogobrojnim izazovima koji čine našu svakodnevicu i crpe nam vrijeme i energiju, zaboravljamo svojoj koži pružiti pažnju koja joj je potrebna. Godine odnose volumen, kolagen i elastin koji našu kožu čine čvrstom i mladolikom, a pregršt drugih faktora također nepovoljno utječe na izgled naše kože.

Mi, s druge strane, ne posežemo za anti-age kremama, smatrajući da nije još vrijeme. Oni koji smatraju da, ipak, je trenutak za uhvatiti se u koštac s godinama često se opredjeljuju za razne kozmetičke zahvate, poput filera hijalurona. Ali što ako bismo ti rekli da su novi anti-age proizvodi, razvijeni uz renoviranu formulu koja u svom sastavu ima čak tri vrste hijaluronske kiseline, preventivno, a neinvazivno rješenje?

Renovirana formula za renovaciju volumena kožeUvijek je pravi trenutak za prevenciju starenja kože

Poznato je da prekomjerno izlaganje suncu potiče i ubrzava starenje kože, stoga je za svakog od nas imperativ kožu svog lica zaštititi dnevnim hidratantnim kremama sa SPF faktorom. Genetika, životne navike i, za svakog od nas, godine igraju ključne uloge u pojavi bora i ostalih znakova starenja na našem licu.

U srži problema leži gubitak hijaluronske kiseline, neophodne za održavanje naše kože čvrstom, zategnutom i hidratiziranom. Volumen kože opada, te s tim dolazi i do izraženije definiranosti bora na našem licu.

Na pragu četrdesetih, razina hijaluronske kiseline u našoj koži počinje opadati, te mnogi ovaj nedostatak nastoje nadomjestiti uz pomoć „instant“ rješenja, poput raznih kozmetičkih zahvata kao što su injekcije hijalurona. Ali L'Oréal Paris, potpuno inovativnom formulom, razvio je Revitalift Filler Anti-Age kolekciju u namjeri da tvom licu vrati istu čvrstoću koja ga je krasila prije čak deset godina!* Uz to, L'Oréal Paris nastoji istaknuti da je gubitak hijalurona najzaslužniji za smanjivanje volumena kože, kao i naglasiti da metode kojima pokušavamo nadomjestiti nedostatak hijalurona u svojoj koži mogu biti neinvazivne, a da efekt koji postižu itekako može biti intenzivan i dugoročan.

Inovativna formula za renovaciju volumena tvoje kože

Nova formula iza Revitalift Filler Anti-Age dnevne kreme osigurat će tvojoj koži razinu hijalurona potrebnu kako bi je održala čvrstom, zategnutom i mladolikom, istovremeno joj pružajući neophodnu hidrataciju.

Naime, ova inovativna formula sadrži čak tri vrste hijaluronske kiseline koje intenzivno prodiru u kožu, ali mikrofiler hijaluronska kiselina prodire dublje u epidermis. Zahvaljujući svojoj mikroveličini, čak pedeset puta manjoj od makrohijaluronske kiseline, stupanj do kojeg prodire u kožu je izuzetan, te je njen učinak u vraćanju volumena kože i popunjavanju bora na licu dalekosežan.

Osim ključne uloge koju ima u prevenciji nastanka bora i drugih znakova starenja, hijaluronska kiselina licu daje prirodnu svježinu i sjaj. Ono što Revitalift Filler Anti-Age dnevnu kremu izdvaja iz širokog spektra anti-age proizvoda na bazi hijalurona je upravo jedinstvena, renovirana formula obogaćena mikrofiler hijaluronskom kiselinom.

Efekt? Pojačan volumen tvoje kože, uz pomoć renovirane formule Revitalift Filler Anti-Age dnevne kreme, vratit će tvom licu istu čvrstoću koja ga je krasila i prije deset godina!

Trio hijaluronskih kiselina kao neizostavni dio tvoje skincare rutine

Na spomen hijalurona, mnogima bi prva asocijacija bila – fileri ili injekcije. Po prvi put, L'Oréal Paris razvio je inovativnu formulu uz pomoć koje čak tri vrste hijaluronske kiseline možeš inkorporirati u svoju skincare rutinu. Treća vrsta, mikrofiler hijaluronska kiselina, najzaslužnija je za obnavljanje volumena kože i popunjavanje bora, što je neophodno kako bi tvoje lice ostalo čvrsto i mladoliko. Da, moguće je vratiti licu čvrstoću od prije deset godina i bez pomoći injekcija i filera!

Osim dnevne, Revitalift Filler Anti-Age noćna krema također će imati veliki udio u održavanju tvoje kože hidratiziranom čak i u snu, kad se koža obnavlja. S prvim zrakama sunca, volumen svoje kože potkrijepi i obnovi uz pomoć Revitalift Filler Seruma, koji će intenzivno prodrijeti u tvoju kožu i osigurati joj razinu hijalurona potrebnu za mladolik izgled. Za kraj, kada se nasmiješ, nemoj se sramiti ni sitnih bora oko očiju, jer Revitalift Filler Anti-Age krema za dio oko očiju je tu kako bi izašao na kraj sa sitnim borama i vratio tvom licu osmijeh koji zaslužuje!

Renovirana formula za renovaciju volumena kožePomlađena i čvrsta koža je uvijek u trendu

Godine će, nesumnjivo, ostaviti trag na našem licu prije ili kasnije. Bore i ostali indikatori starenja su neizbježni, ali na nama je da ih, ako ne u potpunosti iskorijenimo, barem svedemo na minimum!

Stoga, od izuzetnog je značaja pratiti inovacije na tržištu skincare proizvoda i što moćniju formulu, obogaćenu “ažuriranim” anti-age sastojcima, uključiti u svoju beauty rutinu. A sigurno je da ćemo, ako je krajnji rezultat koža koja izgleda i do deset godina mlađe, uživati u procesu!

 

*Instrumentalni test – 48 žena, 5 tjedana

Pročitaj još: Top 8: Najbolji puderi za prekrivanje

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Age Day Cream

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Age Serum

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Age Night Cream

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Age Eye Cream

  Naručite odmah

Povezane teme: lice, trend , Eva Longoria, dnevna njega, noćna njega, krema za lice, noćna krema, dnevna krema, serum za lice, krema za lice, hijaluron, hijaluronska kiselina, Loreal Paris, njega lica

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sve što trebaš znati o kiselinama i njihovim blagodatima vezano za njegu tvoje kože

Sigurno si primijetila da sve češće u skincare proizvodima uočavaš neku vrstu kiseline, svaka ima svoje benefite i zato je vrijeme da čuješ nešto o on...