Revitalift Filler serum: za mladenački izgled i jedrinu kože

Prvi znakovi starenja pojavljuju se kada uđemo u tridesete i to onda kada naše tijelo uspori sa stvaranjem hijaluronske kiseline, pa zbog toga ona postaje dehidrirana, suha i bez sjaja. Međutim ključ mladolikog izgleda leži u nadoknađivanju hijaluronske kiseline. Revitalift Filler serum za lice sadrži čak dva oblika ovog dragocjenog sastojka za mladenački izgled i jedrinu kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Serum za lice

Serumi za lice, s razlogom su stekli visoku popularnost u njezi kože. Oni sadrže visoku koncentraciju moćnih aktivnih sastojaka koji se mogu koristiti svakodnevno u sklopu dnevne njege kože, bez obzira na godine.

Zahvaljujući intenzivnim i hidratizirajućim svojstvima seruma Revitalift Filler, možeš ga koristiti samostalno ili uz druge proizvode za njegu kože po želji. On ostavlja nemasni završetak, ima laganu teksturu i brzoupijajuću formulu sa svježim mirisom, pa je i savršena podloga za šminku.

Revitalift Filler serum kreiran je s poznatim sastojkom u borbi protiv starenja – hijaluronskom kiselinom i on će se pobrinuti da se tvojoj koži vrati gipkost, jedrina i svježina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Zašto je hijaluronska kiselina dragocjena u borbi protiv starenja?

Hijaluronska kiselina je molekula pogodna za kožu, koja proizvodi naše vlastite ćelije, koja je u stanju zadržati čak 1000 puta više vode od svoje težine, tako usporavajući prirodni proces gubitka vode preko kože. Dakle, zahvaljujući njoj imamo gipku i svježu teksturu kože, koja je mekana na dodir.

Međutim, s godinama proizvodnja hijaluronske kiseline u organizmu opada, a samim tim i mogućnost kože da zadržava vlažnost se smanjuje. Koža gubi prirodnu elastičnost i počinju se javljati blage linije kao znaci dehidratacije kože.

Revitalift Filler serum za lice

Revitalift Filler serum za lice je među Loreal serumima, do sada serum s najvećom koncentracijom ove kiseline - od čak 1,5% čiste hijaluronske kiseline. I ne samo to, on je i kreiran od dva tipa hijaluronske kiseline koji omogućavaju dvostruku efikasnost u borbi protiv znakova starenja.

Visokomolekularna hijaluronska kiselina intenzivno hidrira i zaglađuje površinu kože, dok mikro hijaluronska kiselina prodire duboko u kožu i vraća joj jedrinu i elastičnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Vidljivi rezultati

Nekoliko kliničkih ispitivanja sprovedenih od strane nezavisnih instituta, dokazali su progresivan efekt ovog Revitalift Filler seruma s hijaluronskom kiselinom na svim tipovima kože:

- Nakon prve upotrebe, koža odmah izgleda jedrije, gipkije i glatko na dodir*

- Nakon sedam dana koži se vraća elastičnost, djeluje čvršće i bolje tonirano*

- Nakon samo dva tjedna upotrebe, bore se progresivno smanjuju**

Međutim, tu nije kraj rezultatima – vidljiv je i dugotrajan efekt seruma: dermatolozi su primijetili 47% manje bora i 60% manje sitnih linija tijekom šest tjedana.**

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Dnevna rutina za kožu punu volumena

Tri koraka u ovoj dnevnoj rutini, podrazumijevaju nanošenje Revitalift seruma za lice, zatim dnevne kreme, a na kraju dana i noćne maske za lice. Naravno tu je uvijek i dodatni način njege u vidu ampula za lice.

Revitalift Filler serum se nanosi na čisto lice i vrat nakon umivanja ujutro i navečer, tako što se 2-3 kapi nanesu na čistu i suhu kožu lica i vrata. Rezultati upotrebe seruma bit će vidljivi već nakon tjedan dana.

Revitalift Filler dnevna krema za lice vraća koži volumen i smanjuje vidljivost bora. Ona je pored hijaluronske kiseline, obogaćena i s Fibroxylom koji učvršćuje kožu i čini je napetijom.

Revitalift Filler noćna maska za lice sadrži stotine perlica s hijaluronskom kiselinom za vraćanje volumena koži. Nakon primjene perlice se stapaju s gelom na površini kože, stvarajući masku kako bi se hijaluronska kiselina raširila po površini kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Revitalift Filler ampule za lice u sebi sadrže čistu hijaluronsku kiselinu i vitamin B5. Kombinacija aktivnih sastojaka za njegu kože, vidno će povratiti volumen lica i hidratizirati šest ključnih zona - zonu između obrva, zonu jagodica, obraza, vilice, usana, kao i konture lica.

Jesi li već isprobala Revitalift Filler serum za lice? Podjeli s nama u komentarima!

*Samoprocjena 53 žena

**Klinički rezultati 53 žena

Pročitaj još: Pravi značaj seruma za lice

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L’Oreal Paris Revitalift Filler Hyaluron serum

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris Revitalift Filler Ampoules

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris Revitalift Filler Day Cream

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris Revitalift Filler Hyaluromask

Povezane teme: lice, njega , njega lica, dnevna njega, noćna njega, krema za lice, noćna krema, dnevna krema, L'Oréal Paris, serum za lice, ampule za lice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Svakodnevna borba protiv starenja: Pravilna njega kože u tridesetima!

Kad zakoračiš u tridesete događaju se razne promjene na koži, jesu li upravo tridesete pravo vrijeme za borbu protiv ranih znakova starenja, vrijeme j...