10 make-up rutina koje ćemo voljeti u 2017. godini (prvi dio)

Pretpostavljamo da svaka dama ima svoju dragocjenu škrinjicu u kojoj čuva svoje blago, tj. šminku. Nažalost, s većinom svojih prošlogodišnjih make-up proizvoda ćete se morati pozdraviti i u svoje svakodnevne make-up rutine uvrstiti sljedeće: crnu olovku za oči, sjenilo, jarko ružičasto rumenilo i crveni ruž.

Iako su poznate dame već počele najavljivati trendove koje ćemo obožavati u 2017. godini, prednost i dalje ima prošlogodišnja make-up rutina, zato četkice u ruke i preduhitrite sve „it“ dame! Isprobajte nove trendove prve!

 

1. Crna olovka za oči


Crna olovka za oči je make-up proizvod koji je već zaslužio svoje mjesto među vječnim proizvodima, ali ove godine je must have. Trebate ga nositi u dnevnim, ali i u noćnim prilikama, no vodite računa da ako crnu olovku stavite u unutarnji kut oka, ono će vizualno izgledati manje.

Pročitajte više: Savršen smokey eyes za vaš oblik očiju

2. Sjenila za oči


Sjenila za oči spadaju u make-up proizvode koje svaka dama izbjegava u širokom luku za dnevni look, ali ove sezone morate svoju make-up rutinu obogatiti ovim proizvodom. Vjerujemo da ćete se istog trena zaljubiti u ovaj nepravedno zapostavljeni proizvod.

3. Bronzer i rumenila


Iako su bronzer i rumenila u zemljanim tonovima bili omiljeni u svijetu vizažista, ove sezone se vraćaju na velika vrata rumenila u rozim tonovima. Odaberite nijansu koja odgovara vašem tenu i zarumenite se do maksimuma.

Pročitaj više: Idealni blagdanski pokloni: 5 proizvoda koji se moraju naći na vašoj shopping listi

4. Crveni ruž


Crveni ruž je ne samo počasni stanovnik svih ženskih kozmetičkih torbica, već i proizvod koji svaka dama uvijek nosi sa sobom. Ove godine on treba biti u prvom planu, pa se potrudite da ostatak make up-a bude decentan. 

Pročitaj više: Riješi test i saznaj koja boja ruža ide uz tvoju osobnost!

5. Sjajilo za usne


Sjajilo za usne dominira ove sezone i u večernjim varijantama. Istaknite prirodnu ljepotu svojih usana, ali ih istovremeno i njegujte.

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, maskara, tuš, večernja šminka , dnevna šminka

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako zaštiti svoju kožu tijekom zime?

Većina ljudi zimi izbjegava na svoju kožu nanositi kreme sa zaštitnim faktorom tijekom hladnih dana, ali vjerujte nam na riječ, radite pogrešnu stvar...