10 make-up rutina koje ćemo voljeti u 2017. godini (prvi dio)

Pretpostavljamo da svaka dama ima svoju dragocjenu škrinjicu u kojoj čuva svoje blago, tj. šminku. Nažalost, s većinom svojih prošlogodišnjih make-up proizvoda ćete se morati pozdraviti i u svoje svakodnevne make-up rutine uvrstiti sljedeće: crnu olovku za oči, sjenilo, jarko ružičasto rumenilo i crveni ruž.

Iako su poznate dame već počele najavljivati trendove koje ćemo obožavati u 2017. godini, prednost i dalje ima prošlogodišnja make-up rutina, zato četkice u ruke i preduhitrite sve „it“ dame! Isprobajte nove trendove prve!

 

1. Crna olovka za oči


Crna olovka za oči je make-up proizvod koji je već zaslužio svoje mjesto među vječnim proizvodima, ali ove godine je must have. Trebate ga nositi u dnevnim, ali i u noćnim prilikama, no vodite računa da ako crnu olovku stavite u unutarnji kut oka, ono će vizualno izgledati manje.

Pročitajte više: Savršen smokey eyes za vaš oblik očiju

2. Sjenila za oči


Sjenila za oči spadaju u make-up proizvode koje svaka dama izbjegava u širokom luku za dnevni look, ali ove sezone morate svoju make-up rutinu obogatiti ovim proizvodom. Vjerujemo da ćete se istog trena zaljubiti u ovaj nepravedno zapostavljeni proizvod.

3. Bronzer i rumenila


Iako su bronzer i rumenila u zemljanim tonovima bili omiljeni u svijetu vizažista, ove sezone se vraćaju na velika vrata rumenila u rozim tonovima. Odaberite nijansu koja odgovara vašem tenu i zarumenite se do maksimuma.

Pročitaj više: Idealni blagdanski pokloni: 5 proizvoda koji se moraju naći na vašoj shopping listi

4. Crveni ruž


Crveni ruž je ne samo počasni stanovnik svih ženskih kozmetičkih torbica, već i proizvod koji svaka dama uvijek nosi sa sobom. Ove godine on treba biti u prvom planu, pa se potrudite da ostatak make up-a bude decentan. 

Pročitaj više: Riješi test i saznaj koja boja ruža ide uz tvoju osobnost!

5. Sjajilo za usne


Sjajilo za usne dominira ove sezone i u večernjim varijantama. Istaknite prirodnu ljepotu svojih usana, ali ih istovremeno i njegujte.

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, maskara, tuš, večernja šminka , dnevna šminka

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Podeli radost sa nekim! KIEHL’S X MADE BY RADIO praznična kolekcija je stigla!

Ove godine poseban poklon čeka te iza vrata u Kiehl's radnjama u ograničenom izdanju stiže nam praznična kolekcija, vreme je da počneš sa odbrojavanje...