3 koraka do savršenih kontura

Kada god se priča i piše o naprednim tehnikama šminkanja, konturiranje se ne može izbjeći. Možda je to zbog činjenice da ga nije baš lako izvesti u jutarnjoj brzini spremanja, a situacija nije ništa jednostavnija kada ovakvu make-up rutinu primjenjuju žene svjetlije puti.

Međutim, pored vještina koje je potrebno savladati, za neke prepreke u konturiranju odgovorni su i neodgovarajući proizvodi.

3 koraka do savršenih kontura

Zbog njih praviš greške jer nisi sigurna gdje i kada se koji stavlja, a čini se da je najteže razumjeti koji su to pravi koraci kojima dobijemo naglašene crte lica.

Stoga je krajnje vrijeme da tvoja make-up rutina postane jednostavnija uz jedan novi 3-u-1 proizvod za šminkanje. Naime, riječ je o NYX Professional Make-up 3 Steps to Sculpt paleti za konturiranje koja ne može dočekati da postane dio kozmetičke torbice svake make-up ovisnice i olakša joj uljepšavanje.

3 koraka do savršenih kontura – tako je lako!

3 koraka do savršenih kontura

Ova nova paleta kremastih kompaktnih pudera sastoji se od 3 pažljivo birane nijanse za konturiranje, naglašavanje i osvjetljavanje. Dostupna je u 4 različite kombinacije boja pa će se odlično uklopiti uz svaki ton i podton kože.

Kada je riječ o korištenju ovog proizvoda, najtamniju nijansu je potrebno nanijeti na dijelove koje želiš definirati, svjetliju mat nijansu na dijelove koje želiš naglasiti, a highlighter koristi za osvjetljavanje najviših točaka lica.

Na kraju će se pravilnim blendiranjem savršeno stopiti sve ove nijanse za učinak vrlo definiranih crta lica.

Pročitaj još o: Neodoljive usne samo su jedan klik od tebe

Povezane teme: konturiranje, nyx

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolji tekući puderi na bazi vode

Predstavljamo ti najbolje među najboljima – tekuće pudere na bazi vode koji lako i dugotrajno prikrivaju sve nepravilnosti, ujednačavaju ten do perfek...