4 nijanse ruža koje će obilježiti jesen

Ako si ljubitelj smokey eyes look-a, imamo sjajnu vijest za tebe! Ove jeseni od branda Maybelline New York stiže fantastična kolekcija ruževa Color Sensational Smoked Roses, koja će donijeti trend smokey lips i na naše područje, a četiri nijanse ružičaste sa smokey učinkom će biti savršen dodatak tvom jesenskom looku.

Nove nijanse Color Sensational ruževa

Color Sensational ruževi branda Maybelline New York dobro su poznati ljubiteljima šminkanja, jer su već godinama prisutni na beauty sceni. Postojanost, kremasta formula i intenzivna boja ono je što ove ruževe čini jednim od najpopularnijim u svijetu makeup-a. Sada, Color Sensational dobiva pojačanje u vidu 4 smokey nijanse koje će obojiti ove jesenske dane u ružičasto.

4 nijanse ruža koje će obilježiti jesen

Smokey pink kao hit jeseni

Vrijeme je da odmoriš od glossy i glitter ruževa i isprobaš smokey lips trend u ovim hladnim jesenskim danima koji nam dolaze. Do sada, kako bi postigla smokey efekt na usnama, morala si kombinirati nekoliko ruževa za usne, što i nije pretjerano praktično. Zato su ruževi iz Smoked Roses kolekcije savršeno rješenje. Osim toga, formula ovog ruža je takva da se on lako nanosi, klizi na usnama, a njegova kremasta formula osigurat će tvojim usnama neophodnu hidrataciju.

Za razliku od kričavih ružičastih nijansi koje su vladale prošlog ljeta, Smoked Roses nijanse nešto su zagasitije, ali jednako efektne na usnama. Čak iako nisi ljubitelj roze boje i izbjegavaš ružičaste nijanse, mi ti preporučujemo da probaš ovaj ruž jer smokey učinak čini da ovi ruževi izgledaju potpuno drugačije na usnama od klasičnih pink ruževa. 

4 nijanse ruža koje će obilježiti jesen

Četiri savršene pink nijanse

Od četiri dostupne nijanse, sigurno ćeš lako odabrati jednu za sebe. Hladnija pink nijansa Stripped Rose, romantična Steamy Rose i nešto tamnija Dusk Rose, idealne su za dnevni look, dok je izazovna nijansa Torched Rose idealna za večer ili za one malo smjelije dame koje preferiraju intenzivnije boje na usnama i tijekom dana.

Smokey pink kao hit jeseni Vrijeme je da odmoriš od glossy i glitter ruževa i isprobaš smokey lips trend u ovim hladnim jesenskim danima koji nam dolaze. Do sada, kako bi postigla smokey efekt na usnama, morala si kombinirati nekoliko ruževa za usne, što i nije pretjerano praktično. Zato su ruževi iz Smoked Roses kolekcije savršeno rješenje. Osim toga, formula ovog ruža je takva da se on lako nanosi, klizi na usnama, a njegova kremasta formula osigurat će tvojim usnama neophodnu hidrataciju. Za razliku od kričavih ružičastih nijansi koje su vladale prošlog ljeta, Smoked Roses nijanse nešto su zagasitije, ali jednako efektne na usnama. Čak iako nisi ljubitelj roze boje i izbjegavaš ružičaste nijanse, mi ti preporučujemo da probaš ovaj ruž jer smokey učinak čini da ovi ruževi izgledaju potpuno drugačije na usnama od klasičnih pink ruževa. 

Ovi ruževi bit će idealan dodatak svim jesenskim makeup trendovima, od makeup- no makeup look-a koji već duže vlada beauty scenom, pa do intenzivnog cut crease look-a. Svoju idealnu nijansu možeš naći u drogerijama širom zemlje, a ako si nestrpljiva da odmah isprobaš Color Sensational Smoked Roses ruževe, možeš ih odmah naručiti klikom na sliku proizvoda ispod teksta.

Pročitaj još: Ovi makeup proizvodi će obilježiti jesen 2019. godine

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 325 Dusk Rose

  Naručite odmah
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 320 Steamy Rose

  Naručite odmah
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 300 Stripped Rose

  Naručite odmah
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 350 Torched Rose

  Naručite odmah

Povezane teme: usne, ruž, usne , Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako stilizirati obrve na tri jednostavna načina

Kad su u pitanju obrve, fokus je na divljim obrvama prirodnog izgleda evo kako kod kuće postići ovaj trend bez puno muke ...