5 frizura koje će privući pozornost

1. Afro kovrče


Ako smatrate da je ova frizura rezervirana samo za hrabre i nije za svaki dan, a željele ste je isprobati, večernji izlazak je prava prilika za to.

Djevojke koje imaju dugu i gustu kosu imat će pravu afro frizuru i izgledati potpuno šik, a djevojke koje imaju rjeđu kosu će na ovaj način dobiti frizuru s volumenom.

Za ovu frizuru vam nije potrebno puno vremena - malo pjene za kosu, sušilo za kosu s difuzorom i spremne ste.

 

2. Romantična punđa s pletenicom


Za djevojke koje više vole decentniji izgled i podignutu kosu, punđe su pravi pogodak. Ipak, da to ne bi bila samo obična punđa, ukrasite je pletenicom.

 

3. Neobavezne kovrče


Ako imate dugu kosu, a bez ideja ste što uraditi s njom, kovrče su uvijek dobro rješenje. Opuštena, blago uvijena kosa izgledat će odlično ako uz sve to dodate i neki ukras ili je pak ukrasite pletenicom.

 

4. Mašna u kosi


Ako volite biti šik i trendi, ova frizura bi bila pravi pogodak. Mašna napravljena od kose sjajna je ideja za izlazak, a može se uklopiti i uz haljinu i uz hlače. Prednosti ove frizure su da se brzo i lako pravi i jamči da će sve oči biti uperene u vas i vašu originalnu frizuru.

 

5. Glamur starog Hollywooda – velike kovrče


Ovakve frizure su bile popularne 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća, ali se sve više vraćaju u modu. Ideju smo dobili s proslava novogodišnje noći, a možete je napraviti za svečanu večeru ili izlazak tijekom vikenda.

Pročitaj više: Vratite život svojoj kosi 

Povezane teme: njega , trend , frizura

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Skidanje šminke: sve što trebate znati

Možda niste znali, ali ako jedno veče ne skinete potpunu šminku, posljedice mogu biti velike i dugotrajne....