5 seksi ljetnih izdanja koja su osvojila modne piste


Beach babe: svježe i blistavo

Sjeti se da je manje uvijek više, naročito na plaži. Izbjegavaj pretjerivanje i odaberi paletu boja koja je primjerena danju i noću. Tekući puder sa zaštitnim faktorom i vodootporna maskara ključni su želiš li biti u stilu i nakon plivanja.


Ljetna vibra: plava je nova crna

Kada se udaljiš od plaže, nadgradi svoj manje-je-više izgled s malo originalnosti. Na primjer, ovogodišnji trend je plava boja preko cijelog kapka, definirano ili sasvim raspršeno sjenilo u prahu, baš kao na reviji marke Hugo Boss za ljeto 2016.


Urbani šik: neka se okreću

Zauzeta si poslom? Onda je ključno zadržati svježinu i sjaj. Dodaj malo rumenila u boji marelice i maskare te neutralni ili crveni ruž sa narančastom nijansom i budi sigurna da će se za tobom okretati dok juriš na posao!


Sastanak uz svijeće: svjetlucavi mjesec

Treba naći ravnotežu – ne želiš biti previše našminkana, a opet ne želiš ni ostati neprimijećena. Predlažemo metalik sivo sjenilo koje hvata svjetlost i maskaru koja će produžiti trepavice za dodatnu zavodljivost. Dodaj tome malo više rumenila no što nosiš danju, a za kraj tu je neutralna boja na usnama – jer ne želiš pozornost skrenuti istovremeno na oči i usne.  


Vrijeme je za izlazak: potraga za zlatom

Ne osjećaš li se dovoljno samouvjereno za lopovsku masku u stilu onih kakve smo ove godine viđali na modnim pistama, kreni u potragu za zlatom. Revija Tadashi Shoji pokazala je kako. Dodaj malo zlatne boje na kapak za nešto ekstravagantniji look, i još poneku srebrnu flekicu za dodatnu dozu glamura - baš kao na reviji marke Baja East.

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Nude Magique BB Cream L'Oreal Paris

  • NYX Prismatic Eye Shadow Blue Jeans

  • NEW ! Mega Volume Miss Hippie L'OReal Paris

  • Glam Bronze La Terra L'Oreal Paris

    Naručite odmah
  • The Nudes Maybelline New York

  • Color Riche Pure Red L'Oreal Paris

Povezane teme: šminka, dnevna šminka, večernja šminka, šminka za posebne prigode

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

6 beauty trikova koji će te spasiti kad kasniš

Vjerojatno su ti poznata ona jutra kad se uspavaš i već kasniš, pa momentalno moraš izaći iz kuće? Ok, oblačenje ćemo maksimalno ubrzati, kavu ćemo po...