Advanced Génifique Hydrogel Melting Mask: tehnološko postignuće iz Lancômeovih laboratorija

Lancômeov serum Advanced Genifique milijunima žena širom svijeta predstavlja bitan dio svakodnevne njege kože. Lancôme je za 2018. postavio sljedeći izazov: kreirati jednokratnu masku koja sadrži istu količinu ekstrakta bifidusa kao i cijela bočica seruma Advanced Génifique! I tako je rođena Hydrogel Melting Mask, nova vrsta jednokratne maske koja odmah daje vidljive rezultate. Savršen odgovor na potrebe generacije koja je uvijek u stisci s vremenom.

Sva znanstvena postignuća seruma Génifique koncentrirana su u ovoj maski koja zadovoljava iste standarde visoke učinkovitosti kao i „mala crna bočica“: 14 godina istraživanja, formula koja je patentirana do 2029. godine, više od 150 međunarodnih nagrada, dokazana kompatibilnost bez obzira na tip kože, dob ili etničku pripadnost. Dragocjeni ekstrakti probiotika ovog univerzalnog, bezvremenskog seruma sada su dostupni u maski pod nazivom Hydrogel Melting Mask: koža je vidljivo glatkija i zategnutija odmah nakon primjene, uz obnovljen mladenački izgled.

Ekstrakti probiotika: simbioza prirode i znanosti

Hydrogel Melting Mask temelji se na zvjezdanom sastojku seruma Advanced Génifique: ekstraktima probiotika. Probiotici su mikroorganizmi koji se nalaze u prirodi u različitim oblicima. Zbog svojih su dobrobiti za ljudsko zdravlje privukli pozornost nutricionista. Lancôme je 2009. razvio primjenu probiotika u njezi kože u obliku bio-kompatibilnih frakcija. Ova je tehnologija osmišljena kako bi aktivirala ljepotu kože i pomogla u jačanju njezine zaštitne barijere korištenjem svih potrebnih vitalnih resursa (ugljikohidrata, bjelančevina, vitamina, itd.). Najviši udio ekstrakata probiotika u proizvodu Hydrogel Melting Mask otpada na bifidus. Ne samo da pomaže ojačati funkciju zaštitne barijere kože poboljšavanjem njezine kvalitete i otpornosti na vanjske stresore, već osigurava i intenzivnu hidrataciju. Stoga je gotovo bez premca u učinkovitosti.

Tehnologija potpomognuta vrhunskim inovacijama: hidrogelni matriks

U Lancômeovim su laboratorijima razvili naprednu mikroskopsku tehnologiju kako bi se aktivni sastojci iz maske Hydrogel Melting Mask što djelotvornije upili u kožu: rezultat je revolucionaran, topiv, hidrogelni bio-matriks. Kako djeluje? Tajna je u posebnoj hidrogelnoj mreži osjetljivoj na toplinu, koja se u dodiru s kožom pretvara u tekućinu i oslobađa aktivne sastojke. Maska se nakon nanošenja djelomično stapa s kožom, stvarajući meku, ugodnu teksturu koja klizi licem. Vlaži i omekšava kožu te osigurava blistav finiš, bez da je koža pritom masna ili ljepljiva.

Maska po mjeri svake žene, pogodna za korištenje u svim okolnostima

Hydrogel Melting Mask može se koristiti bilo kada, što će oduševiti zaposlene žene kojima je bitna svaka sekunda u danu. Neovisno o tome je li riječ o zahtjevnom jutru nakon nedovoljno sna ili o padu razine energije prije večere, navodimo tri scenarija za primjenu maske koji će žene zasigurno prigrliti kao nužan ritual svakodnevne njege:

Pripremite kožu prije šminkanja. S obzirom da se makeup lakše nanosi na hidratiziranu kožu, nanesite ovu masku koja će u samo deset minuta koži pružiti dubinsku njegu, zagladiti je i učiniti fleksibilnijom.

Rezultati potvrđuju gore navedene tvrdnje:

  • 89% ispitanica izjavilo je da im je koža glatkija na dodir[1],
  • 87% ispitanica izjavilo je da im koža izgleda svježije.

Vratite koži sjaj. Tijekom dana ili prije odlaska na večeru, ova će maska nakon dvadeset minuta vašu kožu učiniti punijom te joj podariti blistavost i zdrav sjaj.

Rezultati potvrđuju gore navedene tvrdnje:

  • 81% ispitanica izjavilo je da im koža izgleda blistavije[2],
  • 72% ispitanica primijetilo je da koža izgleda ljepše, s manje nepravilnosti,
  • 83% ispitanica izjavilo je da im koža odiše obnovljenom energijom.

Naspavajte se za ljepši izgled. Iskoristite dobrobiti noćnog odmora kako bi vaša koža ujutro izgledala čvršće, zategnutije i mlađe: prije spavanja nanesite masku i držite je trideset minuta.

Rezultati potvrđuju gore navedene tvrdnje:

  • 96% ispitanica izjavilo je da im koža izgleda odmornije[3],
  • 93% ispitanica izjavilo je da im koža odiše zdravim sjajem,
  • 87% ispitanica izjavilo je da im koža izgleda mlađe.

hydrogel mask

Četiri koraka nanošenja:

- rastvorite masku,

- uklonite providni film te je stavite na čisto lice tako da je strana s gelom okrenuta prema dolje,

- uklonite bijeli zaštitni sloj s prednje strane maske te je ostavite na licu deset, dvadeset ili trideset minuta, ovisno o željenoj vrsti primjene,

- uklonite masku pa nježno izmasirajte kožu kako biste je potaknuli da upije ostatke seruma.

 


[1] Samoprocjena 54 ispitanica.

[2] Samoprocjena  54 ispitanica.

[3] Samoprocjena 54 ispitanica.

 

Pročitajte više o: Lancôme predstavlja La Vie Est Belle L’éclat Eau De Toilette

Povezane teme: Lancôme

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup trendovi 2020: oni će se zadržati i u ovoj godini

Slijede svi makeup trendovi 2020, koje smo već zavoljeli, a koji će biti popularni i ove godine...