Alma Jodorowsky-evo kako to radi pariska ljepotica

Francuska glumica, model i pjevačica uspješno kombinira kvalitetne kozmetičke proizvode sa savjetima svoje majke kako bi istaknula ljepotu prave Parižanke.

"Moja majka ima iste obrve kao ja - nekada je prije nego bih krenula u školu dolazila u moju sobu kako bi ih uredila. Tada me je to nerviralo, ali sada vidim da je bilo važno! Na četkicu za obrve obično našpricam malo laka za kosu L'Oréal Ellnet Satin i počešljam ih što ih učvrsti pa izgledaju uredno. Također, mama mi nije dopuštala da ih čupam, na čemu sam joj danas zahvalna", objašnjava Alma.

Ona ističe kako šminkanje smatra vrlo zabavnim!

 

"Kad izlazim s prijateljima obično stavim samo puder, maskaru i korektor. Ne koristim previše šminke, ali volim staviti malo pudera", objašnjava ona i dodaje da ponekad koristi i tuš za oči, i to marke Lancome.

"Za mene su maskara i tuš za oči glavni. U torbi volim imati crveni ruž, pa ako sam cijeli dan izvan kuće i ne stignem otići kući urediti se za večernji izlazak, nanesem Lancôme L'Absolu Rouge nijansu 132."

Sjajan trik koji je vrlo koristan svakoj djevojci, zar ne?

Da li ste isprobale novi make-up trend: Bubble Eyeliner Look?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme L'Absolu Rouge 132

  • Grandiose Extreme Lancôme

  • Grandiôse Liner Lancôme

Povezane teme: ruž, oči , poznati , mat

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolji makeup proizvodi inspirirani 2000tima!

„Prenaglašena“ estetika može biti dobar makeup look, ali samo ako se na pravi način poigramo s njom. Makeup trendovi ranih 2000tih s vremena na vrijem...