Ambasadorica ljepote, dobrote i talenta - Aishwarya Rai

Indija je zemlja boja, puna izazova, koja svojom mističnom ljepotom privlači milijune ljudi koji tragaju za novom avanturom pokušavajući otkriti sebe.

Indija je svjetskom showbusiness-u dala puno toga. Neovisno o modnoj, filmskoj ili make-up industriji, ovoj zemlji možemo samo reći veliko hvala! Iz ove zemlje dolazi i jedna od najljepših žena svijeta – Aishwarya Rai.

Razna interesovanja


Ona je model, glumica i ponosna vlasnica titule Miss svijeta, a mnogi ju smatraju jednom od najupečatljivijih ljepotica u svijetu showbusiness-a.

Zanimljivo je to što prelijepa Indijka nikada nije imala veliku želju za bavljenjem modom. Aishwarya se oduvijek interesirala za arhitekturu, a nešto kasnije je otkrila svoju strast ka humanističkim znanostima. Slijedila je svoje snove da pomaže životinjama i postala je veterinar. 

Miss svijeta


Ali u tinejdžerskim danima, jedno natjecanje u ljepoti mijenja njen život iz korijena i ona kreće stazama mode i ljepote. 1994. godine je izabrana za Miss svijeta. Slobodno možemo reći - Aishwarya i dan danas može ponijeti tu laskavu titulu. 

Prelijepa manekenka, koja je krasila mnoge svjetske kampanje, kao i talentirana glumica Aishwarya Rai ubrzo postaje omiljeno lice Bollywood-a. Talentirana brineta je imala i brojne zapažene uloge u filmovima američke produkcije i jedna je od najpoznatijih Indijki na svijetu. 

Udana je za svog kolegu, glumca i miljenica je svojih sunarodnjaka. I pored toga što stalno radi, Aishwarya aktivno sudjeluje u brojnim dobrotvornim akcijama.  

Također je i jedna od ambasadorica kozmetičke kuće L'Oréal. Ambasadorica ljepote, dobrote i talenta – to je zanosna Aishwarya Rai. 

Pročitaj više o: Kako su L’Oreal zvijezde ponijele sjajilo za usne

Povezane teme: poznati, stil, poznati , trend , stil , moda , kopriaj look, kopiraj look

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Novi skincare trend koji je zaludio svijet – Glazed Donut trend, trik je u pametnim slojevima!

Želiš da ti koža sjaji? Tu je novi skincare trend koji je zaludio svijet, u pitanju je Glazed Donut trend...