Armani My Way: Vizija ženstvenosti u bočici parfema

U raskošnoj ponudi mirisnih nota, Giorgio Armani otvara novo poglavlje i s ponosom predstavlja My Way – novu viziju ženstvenosti inspiriranu putovanjem prema osobnoj spoznaji i slobodi.

Pod parolom ‘’Ono sam što živim’’, My Way šalje jaku poruku o autentičnosti. Parfem je namijenjen snažnim i slobodoumnim ženama, otvorenim prema svemu što je novo i drugačije; ženama koje umjesto materijalnog, bogatstvo mjere životnim iskustvom. One su spremne mijenjati svoja uvjerenja i stalno nadograđivati karakter. U potrazi za smislom života, njih ne zanimaju površna poznanstva, već istinsko povezivanje s ljudima. Važan je svaki događaj, svako mjesto, svaka priča i svaki susret, jer samo učeći od drugih možemo upoznati sebe.

Moderan buket svježeg bijelog cvijeća

My Way je moderan cvjetni parfem za nove generacije. Blistav i opijajući miris svježe ubranog buketa bijelog cvijeća asocira na otvorenost, eleganciju, i naravno, samootkriće.

Odabravši najfinije prirodne sastojke iz cijelog svijeta, Carlos Benaim i Bruno Jovanović kreirali su svojevrsnu fuziju kultura kako bi nam ispričali čudesnu My Way priču.

Avantura za odvažne

Prozračna i moćna kombinacija bergamota iz Calibri-e i narančinog cvijeta iz Egipta, otvara gornje note i poziva na avanturu. U srcu parfema je ručno ubrana indijska tuberoza specijalno proizvedena za Armani, kao i dvije vrste jasmina koji čitavoj kompoziciji daju predivan, ženstveni duh. Premium bourbon vanilija s Madagaskara, cedrovina iz Virginije i bijeli mošus, nalaze se u donjim notama. Njihova neponovljiva simbioza sluti na uzbuđenje, podsjeća na proživljena iskustva i nezaboravne susrete.

Armani My Way: Vizija ženstvenosti u bočici parfema

Osim što je najbolje kvalitete, zanimljivo je da se vanilija za My Way prikuplja na poseban način i proizvodi u potpuno kontroliranim uvjetima. Tvrtka Armani u suradnji s nevladinim organizacijama, podržava lokalne proizvođače, potiče poduzetništvo, ekološku održivost, kao i pošumljavanje.

Adria Arjona - otvorena za nova iskustva

Jednom prilikom, legendarni Giorgio Armani je izjavio: ‘’Vjerujem da bogata iskustva, koja doprinose promjenama, dolaze kroz razmjenu među kulturama’’. Zato uopće ne čudi što je za My Way ambasadoricu odabrana upravo Adria Arjona.

Američka glumica odrasla je između Južne Amerike i SAD-a. Kroz njene žile teče vrela krv Gvatemale i Portorika. Djetinjstvo je provela na čestim putovanjima i glazbenim turnejama svog oca. Odlučna i svojeglava još od malena, svoju buntovnu energiju usmjerila je na pravu stranu – satove glume, pa danas ima reputaciju glumice koja je sposobna odigrati najsnažnije ženske uloge.

Arjona je prototip građanke svijeta. Ona živi za iskustva, uvijek slijedi svoj put, vjeruje instinktima i stalno uči od ljudi. Ona je znatiželjna, moderna, neovisna, inteligentna i bez predrasuda, a sebe najbolje opisuje riječima: ‘’Možeš mi oduzeti sve, ali ne možeš mi oduzeti ono što sam proživjela.’’

Bočica, dragi kamen, talisman…

Autentičan miris zaslužuje isto tako autentično pakiranje. Dizajn bočice naglašava kontrast oblika. Pravilne linije ojačanog stakla kroz koje se nazire vibrantna ružičasta tekućina, elegantno se stapaju sa zaobljenim čepom plave boje. I ne samo što čep neodoljivo podsjeća na dragi kamen, on izgleda kao pravi talisman, a svjetlucavi zlatni prsten s gravurom ‘’Giorgio Armani’’ koji ga okružuje, nije samo stilski detalj, već jasna asocijacija na put. Put kojim moderna žena hrabro korača tragajući za sobom, vlastitom srećom, slobodom, novim prilikama i iskustvima.

Po prvi put u industriji luksuznih mirisa, govorimo o ekološki održivom pakiranju. Inovativnim i čistim načinom ponovnog punjenja bočice, Armani Beauty i My Way otvaraju novu eru održivog razvoja koja za cilj ima borbu protiv klimatskih promjena.

Armani My Way: Vizija ženstvenosti u bočici parfema

Tvoj put na tvoj način

Bez obzira na kojem kontinentu se nalaziš, My Way je tu da pošalje jedinstvenu poruku, i ne, ona nije sadržana samo u nazivu parfema! Noseći ga na vratu, pokazat ćeš koliko si odlučna slijediti vlastiti put. Zato, udahni My Way i sve učini na svoj način!

Tragaš li i ti za vlastitom srećom, slobodom, novim prilikama i iskustvima? Podijeli s nama u komentarima!

Pročitaj još: Ovo je ruž za usne koji se neće preslikati na zaštitnu masku

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Giorgio Armani My Way

    Naručite odmah

Povezane teme: parfem , parfem, Giorgio Armani Beauty, Armani My Way, Adria Arjona

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Koja poruka se krije iza nove Lancôme Idôle kampanje?

Miris za generaciju žena koje kreiraju svijet sutrašnjice, Idôle Aura s povjerenjem dijeli svoju odlučnost u pomicanju granica. Počevši od odluke da u...