Armani Sì Fiori: Oda ženstvenosti

Koja je tvoja prva asocijacija na proljeće - novi cvjetni mirisi, sloboda, ljubav? Ili sve zajedno? Možeš li zamisliti sve to spakirano u bočicu jednostavnih linija, senzualnog oblika i prozračnog stakla obojenog nježnom nude ružičastom nijansom?

Dosljedan svojim prethodnicima: parfemu Sì Eau de Parfum iz 2013. i parfemu Sì Passione iz 2018. godine, Armani Sì Fiori nastavlja priču o neovisnosti i odvažnosti žene, koja samouvjereno korača kroz život. Međutim, ovaj put s dozom nježnosti i krhkosti, kakva je uistinu svaka žena.

Sve ono što opisuje jednu suvremenu ženu nalazi se upravo u ovom savršenom pakiranju novog Armani Sì Fiori parfema.

Armani Sì Fiori: Oda ženstvenosti

Ženska snaga kao inspiracija

Žene su kroz povijest često morale dokazivati svoju snagu i neovisnost, ali možemo reći da se trud isplatio jer danas jednako sudjeluju u svim aspektima života. Slijedeći vlastiti put i zanemarujući pravila kako bi živjele život ispunjen strašću, ostvarile su ravnopravnost i otvorile vrata vlastitoj slobodi.

Potpuno zasluženo suvremenu ženu danas opisujemo kao jaku i samouvjerenu. Upravo to je ono što intrigira i inspirira umjetnike i modne kuće stoljećima unazad.

Potaknuta ženskom snagom, modna i beauty kuća Giorgio Armani stvorila je mirisnu liniju Sì, kako bi pomogla ženi da izrazi svoj stil i stav, sa željom da se svaka žena osjeća dobro u vlastitoj koži.

Nježnost i profinjenost s jedne strane i snaga i samouvjerenost s druge strane je ono što opisuje svaku ženu, a ovaj sofisticirani miris je oličenje svega toga.

Armani Sì Fiori: Oda ženstvenosti

Čarobni sastojci

Note zelene mandarine i energičnog crnog ribiza su glavni sastojci linije Sì. U kombinaciji s nerolijem, opojnim mediteranskim bijelim cvijetom, notama vanilije i bijelog mošusa nastao je novi jedinstveni miris, koji je kreirala Julie Massé.

Parfem Armani Sì Fiori definira simboliku cvijeta kroz ženstvenost, a sve interpretacije mirisa Sì kreirane su u savršenoj harmoniji, na temelju težnji koje pokreću modernu ženu.

Ova mirisna kompozicija učinit će da se ovog proljeća osjećate ženstveno i odvažno, baš kao što je i bila zamisao kuće Giorgio Armani kada je stvarala ovaj nježni, cvjetni miris.

Armani Sì Fiori: Oda ženstvenosti

Probudi sva čula

Kao što načinom odijevanja i šminkanja nesvjesno ostavljamo dojam, ista stvar je i s parfemom, zato slobodno možemo reći da je parfem modni dodatak koji daje onaj “final touch” svakom izgledu. On je nit koja povezuje naše unutarnje osjećaje i vanjski svijet. Omogućava nam da izrazimo svoju osobnost i temperament. On je način da bez riječi kažemo tko smo. Armani Sì Fiori će sigurno ostaviti nezaboravan dojam gdje god se pojavite, a cvjetna aroma će probuditi sva vaša čula.

Zaštitno lice kolekcije Sì

Glumica i aktivistica Cate Blanchett na pravi način oslikava sve ono što čini ovaj raskošni miris. Ovog puta pridružile su joj se i kineska glumica Elaine Zhong te slavni modeli Adwoa Aboah i Sara Sampaio. Na prvi pogled tako različite, a u stvari sve jednako jake i samouvjerene, baš kao sve žene koje su zaslužne za stvaranje Sì kolekcije. What if you said Sì?

 

Pročitaj još: Nova Armani lica

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Giorgio Armani Sì Fiori

    Naručite odmah

Povezane teme: parfem , trend , stil , proljeće, Armani, Giorgio Armani Sì Fiori

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Milk manikura je trend sezone

Novi nail trend koji je zaokupirao društvene mreže je osvojio srca mnogih, nježna i sofisticirana estetika koja je kao kameleon koji se prilagođava ra...