Bambi look: pogled koji razoružava

Otvoren pogled i savršeno uvijene trepavice intenzivnog volumena, san su svake žene. Međutim, kao što i sama vjerojatno znaš, rijetko koja djevojka ima trepavice koje su prirodno duge i uvijene, pa je apsolutno neophodno pronaći maskaru koja će iz tvojih trepavica izvući ono najbolje. Kad kažemo ono najbolje, mislimo i na to da ona mora definirati trepavice, uvije ih ali i da ti pruži intenzivno crne trepavice s volumenom.

Ove jeseni iz branda L’Oreal Paris stiže Bambi Eye False Lash Extra Black maskara koja će ispuniti tvoja očekivanja i pružiti ti otvoren pogled, koji naprosto razoružava.

Bambi False Eye Lash maskara

Od prošle jeseni smo potpuno osvojeni Bambi Eye False Lash maskarom, koja otvara pogled u trenu. A zašto i ne bi bili, kad je ovo maskara koja pruža uvijene trepavice intenzivnog volumena. Zahvaljujući kombinaciji njene široke bademaste četkice i formule, ona može dospjeti do svake trepavice, ne ostavljajući grudice.

Bambi look: pogled koji razoružava

Ako si se i ti uvjerila u sjajan rezultat ove maskare, onda ćeš najnoviju Bambi False Lash Extra Black maskaru naprosto obožavati.

Bambi False Lash Extra Black maskara

Bambi Extra Black maskara uz intenzivan volumen pruža i izrazito crne trepavice, zahvaljujući intenzivno crnoj formuli, koja ne ostavlja grudice. Karakterizira je široka četkica koja će tvoje definirati tvoje trepavice, ali i uviti! Ovo se pogotovo odnosi na trepavice u kutovima koje ćeš zahvaljujući njenoj četkici lako obuhvatiti, uviti i učiniti vidljivijim. Vjerujem da te ni pakiranje posebno primamljive metalik boje neće ostaviti ravnodušnom.

Bambi look je sve popularniji

Sada kad je eyemakeup u centru pažnje, trendovi šminkanja očiju se samo nižu. Međutim, rijetko se dešava da neka maskara toliko oduševi sve i da se spontano kreira makeup trend, koji naprosto opisuje što se to postiže s ovom maskarom. Međutim #bambilook trend je sve popularniji. Sve djevojke žele imati otvoren pogled i intenzivno crne trepavice velikog volumena koje razoružavaju.

Ako se odlučiš za Bambi Eye Extra Black maskaru, nećeš imati potrebu za pretjeranim nagomilavanjem slojeva maskare, jer će praktički pomoću samo jednog sloja maskare, one postati vidljivije, ali i intenzivnijeg volumena.

Gdje možeš nabaviti Bambi Eyes Extra Black False Lash maskaru?

Bambi Extra Black maskara dostupna je u svim većim drogerijama i parfumerijama, a ako želiš odmah naručiti svoj primjerak, možeš to učiniti klikom na sličicu proizvoda ispod teksta.

Ako si je već isprobala, podijeli s nama u komentarima svoje dojmove.

Pročitaj još: Otkrij koji je pravi proizvod za defininiranje tvojih obrva

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye Mascara Extra Black

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye Mascara

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris False Lash Bambi Oversized Eye Mascara

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, oči , trend , kopiraj look, L'Oréal Paris, Loreal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

4 koraka do punijih usana

Bez obzira jesu li ti usne prirodno tanke ili ih želiš dodatno istaknuti, ovo su tajni trikovi koji će ti pomoći brzo i lako dobiti pune usne, dovoljn...