Beauty tajne Gong Li

Gong Li je prva Kineskinja koja je krasila naslovnicu Time-a, i prva s njezinih prostora koja je imala čast postati L'Oreal ambasadorica.

World's most beautiful Oriental woman - to je Gong Li u očima svakoga tko ju je primijetio. Iako ju je proslavila gluma, ova ljepotica je 1996. godine postala ambasadorica za L'Oreal Paris u Aziji, gdje je i počela zdušno dijeliti razne beauty savjete. 


"Sretna sam što motiviram žene kako bi se osjećale prelijepo" spomenula je jednom prigodom ova, kako se često navodi - moderna Kineskinja koja sama odlučuje o svojoj sudbini. 

Kao takva, često koristi priliku motivirati dame, kako bi s velikom odlučnošću krenule putem svojih snova.

U susret proljeću, ponesite sa sobom neku od divnih nijansi, koju ćete izabrati iz L'Oreal Paris Lip Paint​ kolekcije. Dugotrajne boje učinit će vaš osmjeh nezaboravnim. 
 


Bonus savjet: Koja je najveća beauty tajna Gong Li? Budite sigurne, ona ne odstupa od ovog pravila i često isto preporučuje i drugima. Naime, dobar san je za nju od presudne vrijednosti. Nekada ima običaj spavati i do 10 sati, dva sata dulje od regularnog sna potrebnog za ljepotu. 

Pročitaj više o: Kako su L’Oreal zvijezde ponijele sjajilo za usne

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Lip Paint Lacquer 101 Gone with The Nude

  • L'Oreal Paris Lip Paint Lacquer 102 Darling Pink

  • L'Oreal Paris Lip Paint Lacquer 107 Dark River

Povezane teme: poznati, stil, sjajilo za usne , usne , poznati , trend , stil , moda , kopriaj look, kopiraj look

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesi li spremna za trendy proljetni makeup u plavim nijansama?

Zaboravi na dosadne boje, jer su ovog proljeća u fokusu plave nijanse. Evo kako se našminkati, a pritom pratiti trendove sezone...