Beyonce na MTV dodjeli: i nagrada i savršeni izgled i jasna poruka

Queen Bee, jedna od najvećih svjetskih zvijezda današnjice, na dodjeli MTV Video Music Awards osvojila je nagradu za video godine za spot "Formation". Pojavivši se na crvenom tepihu, pažnju je privukla ne samo raskošnim outfitom i time što je sa sobom povela preslatku kćerku Blue Ivy, već i zato što su joj se pridružile i majke četiriju crnih dječaka koje je ubila policija, povodom događaja koji su u posljednje vrijeme snažno uzburkali američku javnost.

Glamuroznu toaletu boje leda koju je Beyonce nosila, ukrašenu kristalima i raskošnim perjem, skoro da je zasjenila bar podjednako raskošna mala toaleta koju je nosila Beyonceina kćerka, sa slojevima krem tila, štrasa i s tijarom uz ljupke pletenice. Na nogama je mala dama Blue Ivy nosila cipelice.

 

Haljinu je popratila zanimljiva frizura s afro-pletenicama i šminka njezinog prepoznatljivog nude stila, uz koju je odlično odgovaralo sedefasto ledeno sjenilo na očima.

 

Društveno angažiranim videom "Formation"  za koji je nagrađena, kao i gestom pozivanja majki ubijenih dječaka da joj se pridruže na crvenom tepihu, Beyonce je još jednom pokazala da nije samo pop diva, bogata i uspješna ljepotica, već i velika zvijezda koja zna podignuti svoj moćni glas, čak i kada ne pjeva. 

 

Pročitajte i: Lijepe i na plaži: Make-up trikovi kojima se služe najljepše žene na svijetu

Povezane teme: poznati, stil, sjenila za oči , sjenčanje lica , stil , moda , nude

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

6 beauty trikova koji će te spasiti kad kasniš

Vjerojatno su ti poznata ona jutra kad se uspavaš i već kasniš, pa momentalno moraš izaći iz kuće? Ok, oblačenje ćemo maksimalno ubrzati, kavu ćemo po...