BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER

NOVI BIOTHERMOV BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SA ZAŠTITNIM FAKTOROM 25

BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER


Prozračna krema s vidnim učinkom uklanjanja znakova starenja i višestrukom zaštitom 

TAMNE MRLJE, BORE, GUBITAK ČVRSTOĆE. 

Uzevši u obzir činjenicu da se zaštićena koža sama obnavlja, Biotherm je razvio svoju prvu kremu s višestrukom zaštitom i djelovanjem protiv znakova starenja. 
Uz Biothermov Broad Outdoor Defense Complex™ (spoj sastojaka koji pružaju sveobuhvatnu obranu od utjecaja vanjskih čimbenika), koža je zaštićena od UV zraka i razvoja znakova starenja povezanih s onečišćenjem. 
Zahvaljujući iznimno prozračnoj i osvježavajućoj kremi za svakodnevno nanošenje, s teksturom poput pjene, zaštita nikada nije bila toliko bestežinska.  
Sada konačno postoji krema koja kombinira višestruku zaštitu i potiče obnovu kože. S obzirom na dokazano sprječavanje učinaka onečišćenja i izloženosti UV zrakama te poboljšano djelovanje na bore, tamne mrlje i gubitak čvrstoće, nikada nije kasno da svojoj koži pružite pravu zaštitu na svakodnevnoj osnovi.  

BIOTHERMOVO NAPREDNO ISTRAŽIVANJE O STARENJU KOŽE: 

ZAŠTITA JE KOREKCIJA.             

KADA JE KOŽA ZAŠTIĆENA OD UV ZRAKA, ZNAKOVI STARENJA ZNAČAJNO SE SMANJUJU. 

BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER


U istraživanju koje je proveo L’Oréalov Odjel za istraživanja i inovacije, Biotherm je po prvi puta klinički dokazao da se koža koja ima sveobuhvatnu zaštitu sama obnavlja.

Nove spoznaje proistekle na temelju istraživanja i Biothermov stručan uvid u proces starenja dovele su do zaključka da je koži potrebna sveobuhvatnija, svakodnevna zaštita od svih UV zraka i onečišćenja kako bi se usporila pojava 80% znakova starenja uzrokovanih izlaganjem vanjskim čimbenicima. Potpuna zaštita kože podrazumijeva pomaganje dermi i epidermi da očuvaju prirodnu sposobnost samoobnove i ublažavanja znakova starenja.  

BIOTHERMOVA INOVACIJA 2017.: PRVI BROAD OUTDOOR DEFENSE COMPLEX TM (SPOJ SASTOJAKA ZA SVEOBUHVATNU OBRANU OD UTJECAJA VANJSKIH ČIMBENIKA) 
Biotherm po prvi puta predstavlja formulu koja pruža istovremenu zaštitu od ključnih vanjskih agresora: dugih UVA zraka, UVA i UVB zraka i onečišćenja, u kombinaciji sa sastojcima koji obnavljaju kožu. 

VIŠESTRUKA ZAŠTITA OD BROJNIH AGRESORA. 

BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER

Protiv onečišćenja: Furcellaria lumbricalis. 
Ova je crvena alga iz sjevernih mora aktivni sastojak koji kožu izloženu onečišćenjima štiti na 3 načina:
•    sprječava dehidraciju uzrokovanu opetovanim izlaganjem onečišćenju
•    suzbija upalne procese uzrokovane onečišćivačima
•    obnavlja zaštitnu funkciju kože nakon izlaganja onečišćenju. 

Protiv UVA zraka: kombinacija baicalina i E vitamina 
Djelotvoran flavonoid poznat po antioksidacijskim svojstvima u kombinaciji s E vitaminom pojačava aktivna svojstva ekstrakta, osnažujući zaštitu od oštećenja uzrokovanih UVA zrakama.
Biothermov je istraživački tim u novom ispitivanju dokazao da baicalin, ekstrakt korijena ljekovite biljke bajkalske kapice u kombinaciji s filtrima protiv UV zračenja dvostruko smanjuje broj slobodnih radikala koji se oslobađaju djelovanjem UVA zraka .

POJAČANA ZAŠTITA I OBNOVA 

LIFE PLANKTON TM i Algae of YouthTM za dodatnu samoobnovu kože 
Ova je alga rezultat desetogodišnjeg istraživanja, a dobivena je primjenom inovativne biotehnološke metode kojom se pojačava učinkovitost njezinih svojstava u cilju ubrzane dubinske obnove kože.

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25:
NAJŠIRI SPEKTAR ZAŠTITE UZ POJAČANI OBNAVLJAJUĆI UČINAK U JEDNOJ DNEVNOJ KREMI 
Zahvaljujući Biothermovom jedinstvenom kompleksu Broad Outdoor Defense Complex TM, zaštita je sada potpuna.

SMANJENJE UČINAKA ONEČIŠĆENJA
Blue Therapy Multi-Defender SPF 25 već nakon jednog nanošenja pokazuje snažno zaštitno djelovanje protiv okolišnog onečišćenja .  

ANTIOKSIDACIJSKI UČINAK

BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER

Blue Therapy Multi-Defender SPF 25 blokira i do 92% slobodnih radikala .

KLINIČKI DOKAZANO SMANJENJE NEPRAVILNOSTI: BORE – TAMNE MRLJE – ČVRSTOĆA
Nova razina učinkovitosti obnove kože: koža se već nakon prvog nanošenja doima čvršćom. Nakon mjesec dana korištenja, smanjuje se broj i gustoća tamnih mrlja. I sitne su bore manje vidljive. 

POTPUNIJA ZAŠTITA BEZ OSJEĆAJA TEŽINE

Biothermovi su stručnjaci kreirali nevjerojatno prozračnu teksturu za tako široki spektar zaštite. 

Svakodnevna zaštita od UV zraka
S obzirom da žene često 'zaboravljaju' na svakodnevno nanošenje krema SPF zbog osjećaja težine na koži, zahvaljujući prozračnoj teksturi ovaj je proizvod odličan izbor za svakodnevnu zaštitu od sunčevih zraka. 

Iznimne karakteristike formule
Kombinacija polimera koji zadržavaju vodu (imaju sposobnost upijanja 700x veće količine molekula vode u odnosu na njihovu težinu) i biomimetičkog surfaktanta  (čija struktura odgovara onoj lipida kože) pretvara emulziju ulja i vode u laganu, osvježavajuću i prozračnu kremu.

Pročitaj više o: Nova tehnologija u misiji matiranja

Povezane teme: lice, njega , stil , moda , proljeće, ljeto

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Svakodnevna borba protiv starenja: Pravilna njega kože u tridesetima!

Kad zakoračiš u tridesete događaju se razne promjene na koži, jesu li upravo tridesete pravo vrijeme za borbu protiv ranih znakova starenja, vrijeme j...