Biothermova inovacija u 2017.: nova linija proizvoda za detoksikaciju

Linija proizvoda za njegu koja pruža 24-satnu zaštitu od „zagušenja kože“, s prirodnim ekstraktom klorele, „alge koja diše“.

Ekstrakt klorele na kojoj se temelje sve formule iz linije Skin Oxygen pomaže u jačanju prirodne zaštite kože, uklanjajući toksine kojima je izložena u urbanom okruženju.

Sedam dana za promjenu i ponovno otkrivanje ljepote i blistavo zdravog sjaja pročišćene kože, uz smanjene pore i ostale nepravilnosti.

Predstavljamo tri ključna inovativna proizvoda koji pročišćavaju i osnažuju kožu:

Skin Oxygen Oxygenating Lotion oslobađa kožu od nečistoća. Losion lagan poput vode učinkovito smanjuje začepljene pore djelovanjem sastojaka 99% biljnog porijekla.

Skin Oxygen Cooling Gel osnažuje zaštitnu funkciju barijere kože u borbi protiv onečišćenja.

Antioksidacijska maglica i sredstvo za uklanjanje nečistoća nadopunjuju liniju Skin Oxygen.

SKIN OXYGEN - ZA DETOKSIKACIJU KOŽE OD URBANOG ONEČIŠĆENJA

BIOTHERMOVO STRUČNO ZNANJE I ISKUSTVO

ONEČIŠĆENJE I KOŽA

Intervju s Caroline Nègre, direktoricom Biothermovog odjela za znanstvene komunikacije

KAKO ONEČIŠĆENJE UTJEČE NA KOŽU?

Nakon 15 godina istraživanja načina na koji sve veća razina onečišćenja utječe na zdravlje kože, na uzorku od 3200 ispitanica koje žive u nekim od najzagađenijih gradova svijeta utvrdili smo učinak onečišćenja na funkcije i izgled kože.

Uspoređujući kožu žena koje žive u onečišćenim područjima te u onima koja još nisu podlegnula onečišćenju, otkrili smo šest ključnih načina na koji se onečišćenje manifestira na koži: povećanje pora, masnija koža, ubrzano starenje, veći broj tamnih mrlja, osjetljivost i hrapavost.

ŠTO JE ZAGUŠENJE KOŽE?

Koža je porozna i propušta onečišćivače, od kojih se neki mogu zadržati na epidermi. Koža je oslabljena, funkcija zaštitne barijere je oštećena, a pore su začepljene. Više se ne može boriti protiv napada toksina i doslovno je zagušena.

KOJA JE ULOGA ALGE KLORELE U BORBI PROTIV ZAGUŠENJA?

Klorela je poznata kao jedan od najboljih izvora klorofila. Zato je i dobila ime „alga koja diše“. Proizvodeći kisik pročišćava jezera, njezina prirodna staništa. Koži pomaže u jačanju zaštitnih funkcija.

FORMULACIJA

BIOTHERMOVO ČUDOTVORNO RJEŠENJE: OKSIGENACIJA ZA DUBINSKO ČIŠĆENJE KOŽE OD ONEČIŠĆIVAČA U URBANIM SREDINAMA

EKSTRAKT KLORELE, „alge koja diše“

Udaljena planinska jezera u mnogim su dijelovima svijeta već stoljećima jedno od omiljenih odredišta za ljude koji žele ponovno „napuniti baterije“. Za kožu, odgovor je dubinska oksigenacija.

Mikroalga koja se krije u modrim vodama planinskih jezera već preko 2 milijarde godina ima važnu ulogu pročistača – riječ je o kloreli, vrsti alge najbogatijoj klorofilom. Poznata i kao „alga koja diše“, zbog količine kisika koju stvara ima nevjerojatno pročišćavajući učinak na okoliš.

Biotherm je pomoću napredne tehnologije uspio osloboditi energiju ove čarobne alge i prenijeti njezina blagotvorna svojstva u novu liniju Skin Oxygen.

Nakon sedmodnevnog korištenja, koža više ne izgleda umorno i bez sjaja, nepravilnosti su manje primjetne, a višak sebuma je uklonjen.

RUTINA NJEGE PROIZVODIMA IZ LINIJE SKIN OXYGEN ZA ISTINSKU OBNOVU KOŽE

U svim fazama rutine njege, od čišćenja i nanošenja osvježavajućeg tonika pa do hidratacije, ekstrakt klorele u srcu formule pomaže koži u borbi protiv oštećenja uzrokovanih životom u urbanim sredinama.

Prepoznatljive, iznimno ugodne teksture prožete su osvježavajućim mirisom, koji korištenje proizvoda iz ove linije pretvara u istinski užitak.

OKSIGENACIJSKI LOSION SKIN OXYGEN

Biothermov Oxygenating Lotion s trenutačnim učinkom neupitna je zvijezda nove linije proizvoda. Nakon čišćenja, osvježite lice ovim prozračnim i njegujućim losionom. Uklanja nečistoće i višak sebuma, ujednačava ton kože te joj vraća zdrav sjaj. Nakon sedmodnevnog korištenja, vaša će koža ponovno prodisati i zablistati.

Koža izgleda pročišćeno: 83,9%

Smanjena je količina nečistoća na koži: 85,7%

Ton kože izgleda blistavije: 87,5 %

ZDRAV SJAJ, ZAŠTITA I HIDRATACIJA

Skin Oxygen Cooling Gel

Hidratantna krema u gelu, a ujedno i odlična podloga za šminku osnažuje zaštitnu funkciju kože u borbi protiv agresora iz urbanog okruženja.

Pruža zaštitu protiv atmosferskog onečišćenja.

Koža je sjajna, zaštićena i čista te slobodno diše tijekom cijelog dana.

SKIN OXYGEN OTPORAN JE NA URBANO ONEČIŠĆENJE

NEVJEROJATNO UČINKOVITA RUTINA ČIŠĆENJA I ZAŠTITE KOŽE ZA GRADSKE UVJETE ŽIVOTA.

DUBINSKO ČIŠĆENJE

Skin Oxygen Depolluting Cleanser

Pjenasti gel za dubinsko čišćenje kože. Odbija lebdeće čestice promjera manjeg ili jednakog 2,5 mikrometra.

Optimalan izbor za dubinsko čišćenje bez obzira na doba dana.

SVAKODNEVNA ZAŠTITA

Skin Oxygen Wonder Mist

Hidratizirajuća maglica koja štiti od onečišćenja, sa zaštitnim faktorom 50.

Prozračne, nemasne i neljepljive teksture, pruža zaštitu od oštećenja uslijed UV zraka, dodatno pogoršanih onečišćenjem.

LINIJA WATER LOVERS

S velikim udjelom sastojaka biljnog porijekla, Skin Oxygen dio je Biothermove linije Water Lovers. Biotherm je pod istim nazivom lansirao i kampanju usmjerenu smanjivanju vodenog otiska i zaštiti oceana.

– Skin Oxygen Depolluting Cleanser: 95% biorazgradivo

– Skin Oxygen Oxygenating Lotion : 99% sastojaka prirodnog porijekla

– Skin Oxygen cream-gel moisturizer: 85% sastojaka prirodnog porijekla

Formule ne sadrže parabene i mineralna ulja.

FOKUS: MIRISNI BIJEG

Biotherm je želio upotpuniti iskustvo kože koja ponovno diše crpeći nadahnuće za miris Skin Oxygen iz udaljenih planinskih jezera, staništa alge klorele.

SVJEŽE. ZELENO. MODERNO. PROZRAČNO.

Na tragu želje da žene ponovno poveže s prirodom, Biotherm je osmislio miris prožet svježinom i prirodnim notama iz jezerskih dubina.

Slap svježine stapa se s prozračnom jasnoćom citrusnih nota, bijelim čajem i cvjetnim esencijama koje nas na neodoljiv način vraćaju prirodi. U kombinaciji s raskošnim teksturama proizvoda za njegu Skin Oxygen, miris stavlja dodatni naglasak na užitak bijega od gradske vreve, uranjanjem u osvježavajuću rutinu njege.

NANOŠENJE

POSEBNA MASAŽA ZA UKLANJANJE TOKSINA NAKON RITUALA NJEGE PROIZVODIMA SKIN OXYGEN (LOSION+ SERUM I KREMA):

Najprije kažiprstima prijeđite uzduž vilice za otvaranje limfnih kanala.

Palce stavite iza ušiju pa pritisnite akupunkturne točke Yingxiang uz korijen nosa. Ostalim prstima lagano, poput vala, klizite preko obraza, do jagodica, niz vrat do ključne kosti.

Palce stavite iza ušiju, a ostalim prstima lagano, poput vala, klizite preko čela, niz vrat do ključne kosti.

Pročitaj više o: BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER

Povezane teme: njega , trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jeste li čuli za kampanju WE SKINCARE ABOUT YOU SINCE 1851? Kultni kozmetički brend Kiehl’s prepoznatljiv je upravo po individualnom pristupu i svojim savjetnicima za njegu kože

Otkako je Kiehl’s prije više od 170 godina po prvi put otvorio vrata svoje stare gradske ljekarne u New Yorku, brend je predano radio na tome da pruži...