Blagdanski look za 2016 sparkle clash

MULTI-USAGE PALETTE COLLECTOR SPARKLE CLASH EDITION

Je li zlatna? Ili pak srebrna? Oduvijek kršeći pravila, YSL Beauté ovom je neodoljivom, svjetlucavom paletom couture makeupa, koja odiše prepoznatljivim blagdanskim bojama, dokazao da 'sukob' zlatne i srebrne može rezultirati neobičnim, ali iznenađujuće čarobnim efektom.

 

Ova već na prvi pogled privlačna paleta krije nosivu lepezu nijansi i tekstura, od highlightera s ružičastim i zlatnim podtonovima, četiri nova sjenila u nijansi šljive, zlata, bronce i metalik ružičaste, te dva ruža - u savršenoj nude i dramatičnoj crvenoj nijansi. Upotpunjena aplikatorima, dragocjena i praktična paleta idealna je za žene koje žive brzim ritmom života.  

Kako pomoću ove palete transformirati dnevni look u večernji?

„Nadasve jednostavno. Začinite jednostavan dnevni look – primjerice bež-smeđu nijansu na očima i nude nijansu na usnama upotpunite daškom zlatne oko očiju i ispod obrva te potom iscrtajte liniju u nijansi šljive. Nanesite highlighter duž jagodica te postignite dramatičan look crvenim ružem ili pak sofisticiraniji s nude nijansom.“ Lloyd Simmonds

ROUGE PUR COUTURE COLLECTOR SPARKLE CLASH EDITION

Ruž je poput blistave haljine koja obavija usne. Kutijicu izvana ukrašava prštava eksplozija zvijezda, zlatnih i srebrnih meteora. Iznutra se kultni ruž transformira u poseban, neponovljiv dar, zahvaljujući unikatnoj zvijezdi utkanoj u teksturu nalik na vosak. Zvijezde ove kolekcije su crvena, narančasta, fuksija i nude, ružičasto-crvena i prigušeno ružičasta. Kombinacija snažnog intenziteta, kremaste teksture i upečatljivih neprovidnih boja rezultira kolekcijom koja oduzima dah. Nijanse skrivene u kutijicama posebnog izdanja prava su poslastica za kolekcionare!

TOUCHE ÉCLAT COLLECTOR SPARKLE CLASH EDITION

Svi poznajemo barem jednu osobu koja ne može živjeti bez Touche Éclata – kultnog ‘štapića’ koji osvjetljava i naglašava ten te ističe prirodni tonus kože, čineći je besprijekornom. Uz posebno izdanje zlatno-srebrne kutijice sa snježnim efektom, svakodnevna ljepota sada dobiva notu ekskluzivnosti!

Pročitaj više o: Najbolji make-up za plave oči

Za ovaj izgled preporučujemo

  • MULTI USAGE PALETTE COLLECTOR

  • ROUGE PUR COUTURE COLLECTOR SPARKLE CLASH EDITION

  • TOUCHE ÉCLAT COLLECTOR SPARKLE CLASH EDITION

Registrirajte se / Prijavite se