Boho-ho! Ovaj stil vole i poznate dame

Glavna obilježja ovog stila su duge, lepršave haljine ili tunike s mješavinom etno motiva koje odišu jednostavnošću i pozitivnom energijom. Idealan je za toplije dane upravo zbog toga što obiluje laganim i lepršavim materijalima, a vole ga broje poznate dame.

Brazilska manekenka i foto model Alessandra Ambrosio poznata je po tome da voli glamuroznu modu i trendi krpice, a mnogi je smatraju najseksipilnijom poslovnom ženom na svijetu. Kada nije u svečanim, večernjim haljinama, često za šetnje gradom odabire trendi boho komade. Bijeli kaput s etno motivima, smeđi detalji i široke prozračne haljine njen su odabir u toplije proljetne dane. Svoju  kombinaciju upotpunjuje boho šeširom koji daje dozu elegancije, ali isto tako i štiti od jakog sunca. Ono što će njezin šešir čino boho su detalji poput lančića ili perlica.

 

Američka glumica Kate Bosworth jedna je od onih fashionistica čiji stil odiše potpunom elegancijom i profinjenošću. Iznova dokazuje kako stilski može izvući skoro svaku zamislivu kombinaciju, a često na sebi nosi etno i boho komade. Bogato ukrašeni bijeli prsluk kombiniran s običnom bijelom majicom, idealan je primjer profinjenog boho izdanja. Od detalja voli nositi pregršt srebrnog i zlatnog prstenja na rukama.

 

Bogata nasljednica Paris Hilton voli i zna uživati, a često je proglašavana i najvećom bivšom partijanericom. Upravo zbog toga Paris se na svojim privatnim tulumima i festivalima pojavljuje u prozračnim, širokim haljinama koje su oličenje udobnosti. Bivša manekenka od nakita bira ogrlice sa što više perli, kamenčića i metalnih privijesaka koje njenoj modnoj kombinaciji daju boho efekt.

 

Gigi Hadid, jedna od najpopularnijih i najtraženijih manekenki mlađe generacije. Lijepa Gigi njeguje jednostavan stil interpretiran na suvremeni način, a posebnu pozornost pridodaje detaljima poput kožnog ili pletenog remenja, perla različitih boja, perja, narukvica i ogrlica u nizovima. Osim šešira širokog oboda Gigi voli marame zavezane u gipsy stilu i velike cvjetove u lagano rasčupanoj kosi. Kad govorimo o casual, udobnom stilu, nema ničeg boljeg od boho-šika, a to zna i lijepa manekenka.  

 

Povezane teme: lice, usne, stil, sjenila za oči , usne

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

CC krema ili BB krema, pitanje je sad!

Sigurno si do sad postala svjesna da tvoja ljetna šminka mora biti drugačija, svježija i umjerenija, a da teške pudere i slojeviti makeup treba ostavi...