Brow University Škola za jednostavno oblikovanje obrva

Jednoglasno je – trend savršeno oblikovanih obrva posljednjih godina uzeo je maha više nego bilo koji makeup trend! S nevjericom se osvrćemo na stare fotografije, rane 2000te i na umu nam je samo jedno pitanje: kako je moguće da su prirodne, tanko počupane, gotovo nepostojeće obrve ikada bile prihvatljive? Još čudnija je činjenica da je jedan jedini oblik obrva bio općeprihvaćen i da osim njega nije vladao nijedan drugi. Da, pričamo o fenomenu “narogušenih”, ekstremno tankih i špicastih obrva, iza kojih je inspiracija bila Christina Aguilera ili bilo koja fatalna heroina telenovela koje smo pomno pratile.

Brow University Škola za jednostavno oblikovanje obrvaIpak, posljednjih godina “sinulo” nam je da jedan oblik ne mora biti mainstream i da, najvažnije od svega, dobro oblikovanje obrva vizualno može oblikovati i crte lica. S tim na umu, odlučili smo pokrenuti master class za oblikovanje obrva, a na današnjem predavanju desna ruka nam je NYX Professional Makeup, brand svjestan da je savršeno oblikovanje obrva predmet iz kojeg svaka od nas ne želi ništa manje od petice!

Fill & Fluff Eyebrow Pomade olovka

Efekt “razbarušenih”, ali opet savršeno definiranih i popunjenih obrva u potpunosti je ostvariv uz NYX Professional Makeup Fill & Fluff Eyebrow olovku. Ova dvostrana vosak-pomada u olovci posjeduje patent izvlačenje, te je nema potrebe zarezivati.

Na jednoj strani olovke nalazi se pomada na bazi voska, a posebni dizajn aplikatora omogućava vrlo jednostavno nanošenje. Na “drugom kraju” olovke nalazi se ovalna četkica kojom ćeš postići blendanje do ujednačenog izgleda. S lakoćom, fiksirat ćeš svoje obrve i podariti im ekstra teksturu kakvu sve priželjkujemo, a krajnji rezultat bit će savršeno definirane obrve koje odlikuje prirodni efekt “razbarušenosti”.

Nepobjediv duo za savršeno oblikovane obrve

Vrijeme je za lekciju br. 2 – kako postići efekt potpuno prirodnih obrva u samo četiri koraka? Odgovor su: NYX Professional Makeup Micro Brow olovka i NYX Professional Makeup Control Freak Brow gel! Ako i ti želiš dominirati cijelog dana, znajući da su tvoje obrve fiksirane i „na svom mjestu“ u svakom trenutku, isprati sljedeća četiri koraka i carpe diem!

Olovkom iscrtaj gornji i donji luk obrva i raščešljaj ih pomoću češljića, a zatim one koje „nedostaju“ popuni olovkom. Vrh Micro Brow olovke izuzetno je tanak i precizan, a kad iscrtavanje privedeš kraju fiksiraj svoje obrve prozirnim gelom.

Brow University Škola za jednostavno oblikovanje obrva

Četvrti i finalni korak je uživati u plodovima svog truda svaki put kad ugledaš svoj odraz u ogledalu i sa svim svakodnevnim izazovima se suočiti s novom dozom samopouzdanja kakvu svaka od nas zaslužuje!

Ne postoji netočan odgovor

Drugi dio ovog dvojca je NYX Professional Makeup Control Freak Brow gel. Nakon sušenja je neljepljiv, izuzetno je lak za nanošenje i što je najvažnije – multifunkcionalan je! 

A: Možeš ga nanijeti preko olovke ili sjenila za obrve za još dugotrajniji efekt šminke. Začešljaj svoje obrve od korijena prema gore i tako ih u potpunosti fiksiraj. Sigurni smo da ne želiš polovično odrađen posao, zar ne?

B: Možeš ga koristiti i samostalno kao prozirnu maskaru za obrve, jer na ovaj način ćeš svojim obrvama dati razbarušeni i prirodni efekt, pa ga to čini odličnim proizvodom ako preferiraš no makeup makeup look. Postići ćeš ga zahvaljujući ultra preciznoj četkici koja razdvaja obrve i začešljava ih na gore, naglašavajući ih do savršenstva. 

Brow University Škola za jednostavno oblikovanje obrvaJedno je sigurno: koji god odgovor zaokružiš, nećeš pogriješiti!

Vrijeme je za test!

Došao je trenutak da isprobate svoje znanje iz predmeta savršeno oblikovanje obrva! Izvadite svoje primjerke ova tri jedinstvena NYX Professional Makeup proizvoda i pokažite koliko ste naučili na današnjem satu. Vjerujemo da ćete se, za razliku od ostalih ispita, ovom veseliti za nijansu više nego ostalima. A složit ćemo se, nijanse su često presudne, a vaše obrve to i zahtijevaju!

Pročitaj još: Razbijamo mitove o retinolu

Za ovaj izgled preporučujemo

  • NYX Professional Makeup Fill & Fluff Eyebrow Pencil

    Naručite odmah
  • NYX Professional Makeup Micro Brow Eyebrow Pencil

    Naručite odmah
  • NYX Professional Makeup Control Freak Eyebrow Gel

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, oči , trend , dnevna šminka , nyx, nyx, NYX Professional Makeup , makeup, NYX

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo su smeđe nijanse koje ćeš nositi na svojim usnama i trend su sezone!

Zemljani tonovi su u trendu, ali smeđe nijanse su nešto što je boja sezone, potrudi ih se nositi na svojim usnama...