Budući makeup trend: Neusklađena sjenila za oči

Možda si čula za ljude koji koriste svaku priliku da iskažu svoj stav, bez obzira na prigodu i situaciju u kojoj se nalaze, poput odvjetnika koji se na važnim sastancima pojave s neuobičajenim kravatama, biznismena koji sa svojim neusklađenim bojama čarapa prkose odrastanju i drugih sličnih načina iskazivanja stava različitih ljudi. Međutim, promjene u outfit-u nisu jedini način na koji se može iskazati stav.

Buntovnički, mladenački i kreativni duh izražava se i odabirom specifičnog asesoara, mijenjanjem frizura i boje kose, ali i pomoću makeup-a. Neki od najvećih makeup trendova povijesti poput grunge i metalik usana (koje su postale zaštitni znak ljubitelja rock muzike) i boho stil šminkanja, samo su neki od primjera iz povijesti koji svjedoče tome.

Budući makeup trend: Neusklađena sjenila za oči

Neusklađena sjenila za oči

U posljednjim mjesecima prošle godine, može se zaključi da je sve neobičniji način šminkanja očiju postao sve popularniji, pa tako euforija makeup trend i sve zapaženiji trendovi nanošenja tuša, prijete da u potpunosti ostave u prošlosti klasično nanošenje sjenila i tuša. Zbog čega predviđamo da će i ovaj makeup trend zaživjeti na makeup sceni i zasigurno postati jedan od najtraženijih načina šminkanja očiju u 2020. godini.

Tuš za oči i šljokice nisu jedini način na koji možeš osvježiš svoj makeup na očima! Neusklađena sjenila za oči predstavljaju jedan pravi buntovnički makeup stil, predviđen samo za odvažne, hrabre i nepopravljive ljubitelje makeup-a. Sve što trebaš napraviti je, nanijeti različita sjenila za oči na svoje kapke. I ne zaboravi, što su jače boje, to je bolji učinak.

Budući makeup trend: Neusklađena sjenila za oči

Pinterest

Neusklađena sjenila za oči - jača varijanta

Slobodno riskiraj i nanosi različita sjenila na kapke, u bojama koje se ne slažu, poput plave i crvene, neonske zelene i žute boje.

Trik je u tome, da naneseš sjenilo za oči jedne boje na jedan kapak, po načinu i visini koja ti odgovara, a da na drugi kapak naneseš potpuno različitu boju sjenila, ali na isti način. Efekt neusklađenih sjenila za oči je nezamjenljiv, upadljiv i definitivno osvježenje u makeup-u.

Neusklađena sjenila za oči – blaža varijanta

Ne brini, ako misliš da je jača varijanta ipak pretjerano smjela za tebe, onda uvijek možeš isprobati i blaži način ovog trenda, a opet ćeš biti primijećena i drugačija. Kod ove varijante poigravaš se s jednom bojom sjenila za oči, ali u različitim nijansama.

Trik je u tome da na jedan kapak naneseš najsvjetlije tonove boje za koju si se odlučila, a da na drugi naneseš najtamnije nijanse te iste boje.

Bonus savjet

Prepusti se eksperimentiranju. Isprobaj i kombiniranje, ne samo različitih boja i nijansi na svojim kapcima, već i različitih tekstura sjenila. Ovdje nema greške, bit ćeš primijećena kako god okreneš!

Budući makeup trend: Neusklađena sjenila za oči

Kako se tebi čini ovaj hrabri makeup trend? Je l' bi se usudila isprobati ga u sljedećem izlasku?

Piši nam u komentarima!

Pročitaj još: Top 5 Kiehl’s proizvoda za božićni poklon

Za ovaj izgled preporučujemo

 • NYX Professional Makeup Off Tropic Hasta La Vista Eyeshadow Palette

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Lemonade Craze Eyeshadow Palette

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Queen Eyeshadow 19 Mogul

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Mystic Petals Eyeshadow Palette Midnight Orchid

  Naručite odmah
 • YSL Couture Eyeshadow Palette Collector

  Naručite odmah
 • Lancôme Ombre Hypnose Pal Doll

  Naručite odmah
 • Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris Eyeshadow Palette

 • Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette

Povezane teme: šminka, stil, sjenila za oči , oči , trend , večernja šminka , dnevna šminka , moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kakvu šminku trebaš odabrati uz svoj novi preplanuli ten

Osunčana i lijepa koža je svakako najljepša uspomena s ljetovanja. Otkrivamo ti koja šminka najbolje ide uz tvoj preplanuli ten....