Celine Dion u 51. godini postala zaštitno lice jednog od najvećih beauty brendova

Celine Dion je posljednjih mjeseci ponovno u žiži javnosti. Legenda pop muzike i jedna od tri glazbenice s najviše prodanih albuma na svijetu, postala je ambasadorica brenda L’Oréal Paris. U 51. godini, na vrhuncu je svoje karijere, a osim što je prodala 245 milijuna albuma i osvojila 5 Grammy glazbenih nagrada, ona je i brižna majka i žena kojoj se mnogi dive.

Tijekom svoje vrlo uspješne karijere, često je mijenjala stil, zbog čega je poznata kao majstor transformacije. Posljednjih godina, Celine je postala prava modna ikona te ne čudi što je uslijedila suradnja s beauty brendom koji je sinonim za francuski šik. Evo što Celine kaže o svojoj novoj ulozi L’Oréal Paris ambasadorice.

Celine Dion u 51. godini postala zaštitno lice jednog od najvećih beauty brendova

Kako ste reagirali kada vas je kuća L’Oréal Paris pozvala da se pridružite odabranom društvu ambasadora?

Zaista se nisam tome nadala, naročito u pedeset prvoj godini. Prije nego što sam prihvatila, morala sam ozbiljno razmisliti, jer ako nešto nosi moje ime, ja moram u to zaista i vjerovati. L’Oréal Paris daje ženama oruđe da se osjećaju jakim, imaju glas, osjećaju se ispunjenima… Počastvovana sam što sam postala ambasadorica ovog brenda i što ću predstavljati žene diljem svijeta.

L’Oréal Paris poznat je po sloganu „Jer ja to zaslužujem“. Što za vas znače ove četiri riječi?

Meni „Jer ja to zaslužujem“ veoma znači. L’Oréal Paris promatram izvan beauty proizvoda, izvan boja, izvan njege, jer kada uredite frizuru ili stavite šminku, osjećate se kao najbolja verzija sebe. Osjećate se sigurnom u sebe, ženstveno i snažno, izražavate svoju unutarnju snagu. Osjećate se inspirirano i emotivno stabilno kada sagledavate svoje ciljeve. Sve to znači da mi to zaslužujemo, i zato je “Jer ja to zaslužujem” toliko moćan slogan s kojim se ja osjećam povezano.

Koju poruku želite prenijeti kao L’Oréal Paris ambasadorica?

Svi trebaju osjetiti da imaju pravo izraziti se, kroz modu i ljepotu, ili kroz nešto što je njima osobno važno. Sve se mijenja, a L’Oréal Paris je dio tih promjena, u pozitivnom smislu. Ovaj brend poručuje ženama da ne postoji ništa loše u ostvarivanju snova i glasnom izražavanju mišljenja. Mi kao društvo, ove promjene trebamo prihvatiti još više. Osjećam kako u ovom periodu mog života imam glas. Iskreno se divim onome što L’Oréal Paris predstavlja i radujem se što ću koristiti svoj glas za ohrabrenje svih onih koji se osjećaju lijepim, sigurnim u sebe i koji žele sebe prihvatiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Uspješna karijera

Kako je sve počelo?

Moja karijera je bila jedno uzbudljivo putovanje. Moja mama je sanjala da ću postići puno više od nastupa na malim koncertima u gradu u kojem smo živjeli. I zato što je željela najbolje za mene, napisala je moju prvu pjesmu, iako nikada nije imala priliku za školovanje. Tako je sve počelo, i evo, od tada ne stajem.

Koji je bio presudni momenat u vašoj karijeri?

Mislim da je nastup na dodjeli Oscara s pjesmom My Heart Will Go On presudni momenat u mojoj karijeri. Tada sam već bila zaljubljena u glazbu i strastvena u pogledu karijere, ali ta je pjesma bila ono što me je vinulo u neslućene visine.

Što planirate dalje u karijeri?

Kada pomislite da sam gotova, ja ustvari tek počinjem. Privodim kraju nastupe u Ceasars Palace hotelu u Las Vegasu. Izdajem novi album na engleskom jeziku i krećem na turneju, a suradnja s brendom L’Oréal Paris je početak novog i uzbudljivog putovanja za mene.

Celine Dion u 51. godini postala zaštitno lice jednog od najvećih beauty brendova

Scenski nastupi i makeup rutina

Što je ono što vas čini jakom na sceni?

Moja energija. Zbog toga je moj nastup svake večeri potpuno drugačiji. I kada sa sobom na scenu donesem sreću, tugu, umor jer su mi djeca bila bolesna čitave noći... L’Oréal Paris je uvijek tu sa širokom ponudom beauty proizvoda uz koje izgledam savršeno u svakoj situaciji.

Je li istina da se sami šminkate za nastupe?

Volim se šminkati i igram se sa šminkom. Uvijek započinjem svoju beauty rutinu čišćenjem i pripremom lica, što je veoma važno. Zatim nanesem svijetli korektor ispod očiju, kako bi otvorila pogled, malo pudera, i mrvicu olovke za obrve, radi balansa.

Kako postati jača

Kako je moguće da u 51. godini imate snage za krenuti ispočetka? Otkrijte nam tu tajnu.

Svakodnevno sanjarim i uživam u tome. Međutim, kako sam stalno zauzeta s poslom i obitelji, nemam za to puno vremena. A moja tajna? Kada sam navečer u svom krevetu, odvojim malo vremena za sebe i za razmišljanje o svemu što volim i tada sam najkreativnija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Na koji način jačate sebe?

Gubitak supruga i gledanje njegove patnje bilo je iznimno teško za mene. Ali naučila sam ga voljeti kao da sutra ne postoji. Znala sam da ga moram pustiti da mirno ode, da ne budem sebična tako što ću pokušati natjerati ga da ostane malo duže. Sada ga vidim u očima svoje djece, i to je ono što me čini jakom, što mi je pomoglo da nastavim i vratim se na scenu.

Pročitaj više: Razotkrivamo Make-up tajne: Kako pronaći idealnu nijansu tekućeg pudera

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Isabel Marant Smile Pigalle Western

  Naručite odmah
 • L'Oreal Paris x Isabel Marant SHINE Highlighter

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Flash Cat Eye Superliner

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris True Match 1.D 1.W

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Isabel Marant Eyeshadow Smoke Duo

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Isabel Marant Wanted Mascara

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Rouge Signature I Represent

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche Shine Only In Paris

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, usne, ruž, stil, maskara, tuš, sjenila za oči , oči , sjajilo za usne , tekući puder , puder , usne , poznati , stil , tuš za oči , obrve, highlighter, L'Oreal Paris x Isabel Marant, L'Oréal Paris, Celine Dion

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 6 pudera koji savršeno prekrivaju

Puderi za prekrivanje nikad nisu bili dostupniji, a složit ćete se da je izbor velik, zato smo tu kako bi vam suzili izbor i dali prijedlog za pudere ...