Color-blocking trend

Odaberite omiljene kričave boje

 

 


Proljeće je stiglo i vrijeme je za biranje omiljenih kričavih boja koje ćete kombinirati tako da vaš cjelokupni izgled bude hot! 

Ova igra boja postaje omiljena vizažistima diljem svijeta. Color-blocking je savršen za tulume, kave s prijateljicama i sve ono što proljeće pruža.

Kombinirajte dvije boje

 

 


Najjednostavnija varijanta u ovoj tehnici je - kombiniranje samo dvije boje. Na primjer pune, sjajne, ružičaste usne, u spoju s plavim sjenilom za oči daju idealan party look.

Idete li na kavu s prijateljicama, našminkajte se na sljedeći način: nježno ružičaste mat usne i kričavo narančasto sjenilo + cat eye.

Već planirate isprobati sve to, zar ne? Ali pričekajte!

Geometrijski oblici

 

 


Color-blocking može ići i korak dalje. Geometrijski oblici svakako dolaze u obzir i oni su ono u čemu je magija color-blockinga.

Mat ruž u boji šljive nanesite na gornju, a sjajni na donju usnu. Oči istaknite narančastim, žutim i plavim sjenilima.

Napravite nevjerojatni pravokutnik iznad očiju tako što ćete žutom obojiti kapke, narančastom nastaviti gdje se žuta završava, a plavom jasnom linijom naglasiti čitav oblik.

Pročitaj više o: Trendy boje za 2017.godinu

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Color Riche Lip Palette 02 - Rouge

  • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Color Riche Lombre Pure

Povezane teme: šminka, usne, ruž, stil, tuš, sjenila za oči , šminka za posebne prigode , oči , sjajilo za usne , usne , mat , trend , stil , moda , tuš za oči , rumenilo, proljeće

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolje kreme za njegovane ruke tijekom zime

Naše ruke su zimi izložene hladnoći, pa su sklone sušenju i perutanju. One su vrlo često u kontaktu s vodom izložene raznim sapunima i deterdžentima k...