Crveno sjenilo – da ili ne?

Boja ljubavi

 

 


Crvena je boja strasti, ljubavi i simbol je jakih osjećaja. Boja koju smo više puta opisali kao boju zlatnog doba Hollywood-a. Zbog crvenih usana poznatih ljepotica Marilyn Monroe i Grace Kelly prvo na što pomislimo su usne i ruž.

Međutim, danas se kozmetička industrija trudi predstaviti nešto novo i neobično pripadnicama nježnijeg spola, te je crvena boja sa ruževa prešla na sjenila za oči.

Ova boja opisuje osobe jakog karaktera i temperamenta, osobe koje nikako ne ostaju neprimijećene. Baš takve žene iz svjetskog showbusiness-a su prve ponijele crvenu boju na svojim kapcima. Neovisno o boji kose, crvena sjenila pristaju samo ženama s jakom unutarnjom energijom.

Poznati vizažisti često savjetuju izbjegavanje sjenila u crvenoj boji, zato što ostavljaju dojam umornih očiju. Ali mnoge ljepotice koje biraju ovaj trend samo su dokaz kako ova boja može izgledati vrlo lijepo i na kapcima.

Odaberete li trend koji je zavladao svijetom šminke, morate se pridržavati nekih pravila:

1. Prilagodite odjeću sjenilima


Crvenu boju na kapcima morate pažljivo uklopiti s cjelokupnim izgledom. Zato uvijek birajte odjeću klasičnih boja - bijelu, crnu ili sivu.

2. Obratite pozornost na lice

Cvena boja neće prekriti nedostatke na vašem licu, stoga birajući ovu boju za svoje kapke, imajte strpljenja s ostalom šminkom i potrudite se da vam lice izgleda savršeno.

3. Naoružajte se dobrim raspoloženjem

Crvena boja na očima će vas zasigurno dovesti u centar pozornosti, ali ne zaboravite - ljepota dolazi iznutra. Budite sigurne u sebe i ne dozvolite da vam bilo što pokvari raspoloženje. Samo tako će crveno sjenilo na vašim očima biti pun pogodak!

Pročitaj više o: Color-blocking trend​

Povezane teme: šminka, stil, crveni ruž , oči , trend , stil , moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Hair trendovi koji će dominirati u 2023. godini

Sudeći po feedu omiljenih društvenih mreža, u novoj godini čeka te puno zanimljivih kolorita, formi i trendova kad je u pitanju kosa i proizvodi za nj...