Crveno sjenilo – da ili ne?

Boja ljubavi

 

 


Crvena je boja strasti, ljubavi i simbol je jakih osjećaja. Boja koju smo više puta opisali kao boju zlatnog doba Hollywood-a. Zbog crvenih usana poznatih ljepotica Marilyn Monroe i Grace Kelly prvo na što pomislimo su usne i ruž.

Međutim, danas se kozmetička industrija trudi predstaviti nešto novo i neobično pripadnicama nježnijeg spola, te je crvena boja sa ruževa prešla na sjenila za oči.

Ova boja opisuje osobe jakog karaktera i temperamenta, osobe koje nikako ne ostaju neprimijećene. Baš takve žene iz svjetskog showbusiness-a su prve ponijele crvenu boju na svojim kapcima. Neovisno o boji kose, crvena sjenila pristaju samo ženama s jakom unutarnjom energijom.

Poznati vizažisti često savjetuju izbjegavanje sjenila u crvenoj boji, zato što ostavljaju dojam umornih očiju. Ali mnoge ljepotice koje biraju ovaj trend samo su dokaz kako ova boja može izgledati vrlo lijepo i na kapcima.

Odaberete li trend koji je zavladao svijetom šminke, morate se pridržavati nekih pravila:

1. Prilagodite odjeću sjenilima

 

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

 


Crvenu boju na kapcima morate pažljivo uklopiti s cjelokupnim izgledom. Zato uvijek birajte odjeću klasičnih boja - bijelu, crnu ili sivu.

2. Obratite pozornost na lice

Cvena boja neće prekriti nedostatke na vašem licu, stoga birajući ovu boju za svoje kapke, imajte strpljenja s ostalom šminkom i potrudite se da vam lice izgleda savršeno.

3. Naoružajte se dobrim raspoloženjem

Crvena boja na očima će vas zasigurno dovesti u centar pozornosti, ali ne zaboravite - ljepota dolazi iznutra. Budite sigurne u sebe i ne dozvolite da vam bilo što pokvari raspoloženje. Samo tako će crveno sjenilo na vašim očima biti pun pogodak!

Pročitaj više o: Color-blocking trend​

Povezane teme: šminka, stil, crveni ruž , oči , trend , stil , moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči kako kreirati originalne maske za Halloween

Uz pomoć ovih savjeta ćeš sigurno uspješno kreirati jednu od ove dvije maske za Noć vještica na potpuno drugačiji način...