Djevojka platinaste kose - Soo Joo Park

Poznata ljepotica je rođena u Seulu i modnu scenu je pokorila 2013. godine. Tada je debitirala u svijetu mode i ubrzo je postala vrlo tražena, ne samo zbog svoje ljepote nego i zbog svog slobodnog duha.

Miljenica poznatih dizajnera
Soo Joo Park je miljenica Karla Lagerfelda i Toma Forda. Surađuje s najvećim svjetskim dizajnerima na tjednima mode i sudjeluje u reklamnim kampanjama o kojima sanjaju sve djevojke iz svijeta mode.

Fendi i Oscar De La Renta su samo neki od poznatih modnih brendova čije je omiljeno lice upravo lijepa Korejka.

Jedinstveni stil
Njezin stil je inspiriran estetikom Seula i California lifestyle-om, gdje se preselila sa svojom obitelji kad je imala samo deset godina.

Njezin stil nije očarao samo poznate modne dizajnere nego i predstavnike kozmetičke kuće L’Oreal, koji su joj dodijelili titulu ambasadorice. Glavni razlog ove odluke leži u njezinom uspješnom balansiranju između eksperimentiranja i minimalizma.

„L’Oreal Paris predstavlja sve ono iza čega i ja sama stojim. L’Oreal inspirira žene da uvijek budu jedinstvene i svoje“ – kaže djevojka platinaste kose i lica koje se ne zaboravlja.

Čari crvenog ruža


Inspirirani njezinom ljepotom, predlažemo vam ponovno otkrivanje čari crvenog ruža za usne. Baš kao Soo Joo, našminkajte usne crvenim ružem, a ostatak šminke svedite na minimum. Koristite tekući puder koji će prekriti sitne nedostatke na vašem licu, i osmjelite se za hrabro nošenje crvenog ruža u svakoj prigodi.

Pročitaj više o: Paris Fashion Week: Backstage inspiracija​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Color Rich Matte 346 Red Perfecto

Povezane teme: poznati, stil, crveni ruž , poznati , trend , stil , moda , kopriaj look, kopiraj look

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

,,Siren Eyes ’’ zanosni makeup trend s TikTok-a koji ćeš obožavati

Voliš i pratiš makeup trendove na društvenim mrežama? ,,Siren Eyes ’’ je novi trend s TikTok-a koji ćeš obožavati...