Draping - nova make-up tehnika 

Draping – što je to?


Za razliku od konturiranja i strobinga, cilj ove tehnike je osvježiti lice i dati mu sjaj. Povijest drapinga seže još u šezdesete i sedamdesete godine prošlog stoljeća, a svoj „uspjeh“ doživljava tijekom osamdesetih godina. Danas se draping vraća u svijet šminke i to na velika vrata.

Za draping vam ne trebaju blenderi niti spužvice, nego samo kist i kvalitetno rumenilo, s kojim ćete nježno istaknuti jagodice. Draping je jednostavna tehnika koja ostavlja efekt precizne, prefinjene šminke. 

Jednostavno nanošenje


Kako biste postigle savršen draping efekt, ispod jagodica nanesite rumenilo tamnije nijanse, a na same jagodice rumenilo u malo svjetlijoj nijansi. Draping će vam vrlo brzo postati dio svakodnevne make-up rutine.

Šminka u draping stilu se vrlo lako „održava“ i pogodna je za naporne dane pune obaveza. Sve što trebate imati u svojoj kozmetičkoj torbici je kist i rumenila – u tamnijoj i svjetlijoj nijansi. Morate priznati, puno je lakše od nošenja cijele kolekcije šminke – podloge, tekućeg i kamenog pudera, korektora, bronzera...

Must have product


Naš prijedlog za ovu tehniku je – L’Oreal Paris Infallible Blush paleta rumenila, koja vam garantira svjež i blistav izgled i lagano se stapa s bojom vašeg tena. Dvije palete ovog rumenila će osvojiti vaše srce a vi ćete zablistati poput najvećih zvijezda. 

Pročitaj više o: Nanošenje rumenila za prirodan look

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, stil, sjenčanje lica , trend , stil , moda , rumenilo, proljeće

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Evo kako nositi popularne makeup trendove ovog proljeća

Svaka proljetna sezona, po pravilu, donosi nove trendove i proizvode za šminkanje koje koristimo za kreiranje novog makeup looka, na radaru je baby pi...