Duge ljetne haljine kao najveći ljetni trend

 

Omiljene u modnom svijetu, poznate ljubiteljice mode znaju kako nositi aktualne trendove. Ovakve haljine čine život udobnijim, a osim udobnosti svakoj ženi jamče besprijekoran izgled. Jedna od obožavateljica ovakvih haljina je i glumica i pjevačica Vanessa Hudgens. Ona bira haljine šarenog uzorka uz koje kombinira cvijeće u kosi.

 

Victorijina anđelica Alessandra Ambrosio može se pohvaliti zavidnom linijom, pa što god da obuće pristaje joj savršeno.

Za obiteljska druženja, lijepa manekenka bira dugačke i udobne haljine s veselim printom. Tako je za proslavu Uskrsa ove godine odabrala plavu haljinu s cvjetovima koja joj je pristajala savršeno.I bivšu manekenku Paris Hilton često možemo vidjeti u dugačkim haljinama koje bira kako za dnevne tako i večernje prilike. Za dnevnu varijantu lijepa plavuša Paris birala je crnu haljinu na pruge s visokim prorezom koji otkriva noge te dubokim dekolteom. Cijelu kombinaciju upotpunila je raskošnom ogrlicom i ležernom frizurom.

Povezane teme: poznati , trend , stil , moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Evo kako nositi popularne makeup trendove ovog proljeća

Svaka proljetna sezona, po pravilu, donosi nove trendove i proizvode za šminkanje koje koristimo za kreiranje novog makeup looka, na radaru je baby pi...