Duge ljetne haljine kao najveći ljetni trend

 

Omiljene u modnom svijetu, poznate ljubiteljice mode znaju kako nositi aktualne trendove. Ovakve haljine čine život udobnijim, a osim udobnosti svakoj ženi jamče besprijekoran izgled. Jedna od obožavateljica ovakvih haljina je i glumica i pjevačica Vanessa Hudgens. Ona bira haljine šarenog uzorka uz koje kombinira cvijeće u kosi.

 

Victorijina anđelica Alessandra Ambrosio može se pohvaliti zavidnom linijom, pa što god da obuće pristaje joj savršeno.

Za obiteljska druženja, lijepa manekenka bira dugačke i udobne haljine s veselim printom. Tako je za proslavu Uskrsa ove godine odabrala plavu haljinu s cvjetovima koja joj je pristajala savršeno.I bivšu manekenku Paris Hilton često možemo vidjeti u dugačkim haljinama koje bira kako za dnevne tako i večernje prilike. Za dnevnu varijantu lijepa plavuša Paris birala je crnu haljinu na pruge s visokim prorezom koji otkriva noge te dubokim dekolteom. Cijelu kombinaciju upotpunila je raskošnom ogrlicom i ležernom frizurom.

Povezane teme: poznati , trend , stil , moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Renovirana formula za renovaciju volumena kože

Primjećuješ prve znakove starenja na licu? Čak ako je tvoj odgovor negativan, ne postoji pogrešan trenutak za vratiti koži čvrstoću od prije deset god...