Duh New Yorka: Cvjetni motivi za outfit inspiriran ljetom

Svako ljeto iz ormara oduševljeni polako izvlačimo stare modne komade ukrašene cvjetnim printom! Ni slavne dame se u tome ne razlikuju previše, a najveće svjetske trendseterice trude se ići i korak ispred, birajući odjeću inspiriranu aktualnim trendovima.

 

Sarah Jessica Parker neokrunjena kraljica mode, ne čuva cvjetni uzorak samo za svečane prigode već ga uspješno usklađuje i u dnevnim varijantama. Poput Carrie Bradshaw, koju je godinama glumila, prošetala je njujorškim ulicama u laganoj proljetnoj haljini, koja je većim dijelom prekrivena sitnim cvjetovima na svijetloj podlozi, a na dijelovima rukava i donjem dijelu, krupnijim i prorijeđenim cvjetovima na tamnoplavoj pozadini.

 

Make-up savjet: Ni toplo vrijeme ni efektan print poput cvjetnog ne trpe "tešku" i jaku šminku. Pri odabiru pudera, pazite da se ne udaljite previše od nijanse svog tena, budite štedljivi s bronzerom (za noć) i s rumenilom (za dan). Ipak, razigranost ovog uzorka dopušta vam da se poigrate sa šminkom za oči - nanesite tuš ili sjenilo za oči u boji podloge modnog komada koji ste odabrali, a ruž u nijansi sličnoj cvjetovima na odjeći i oduševit ćete se rezultatom!

Pročitaj i: Make-up tipične Njujorčanke: šminka u gradu koji ne spava

I još: Duh Londona: Točkice za moderne IT djevojke

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Studio Heat Maybelline New York

    Naručite odmah
  • Master Precise Curvy Eyeliner Maybelline New York

  • Baby Lips Maybelline New York

Povezane teme: poznati, stil, stil , moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Parfemi koji će vas ugrijati tijekom hladnih jesenskih dana!

Novi jesenski parfemi imaju moć razigravanja tmurnih i hladnih jesenskih dana koji nam dolaze, ovo su parfemi koji će vas ugrijati, izmamiti osmijeh i...