Dvije make-up ideje za najljepši novogodišnji pogled by @Isabella Rakonić

Ljudi vole reći da su oči prozor u dušu, a to ne kažu bez razloga. Oči su zavodljive i samo s jednim pogledom se može reći puno.

U ovom tekstu proći ćemo dvije različite verzije novogodišnjeg make-up-a s fokusom na očima. 

#1

Sjenila za novogodišnju noć maybelline blushed nudes

Za prvi make-up ćemo koristiti The Blushed Nudes paletu sa savršenim ružičastim i nude nijansama. Na kapak ćemo nanjeti drugu boju, savršenu ružičastu sa metalik odsjajem. U kut oka ćemo staviti kombinaciju zadnje dvije boje u oba reda palete. Ove boje je potrebno dobro izblendirati da bismo postigli smokey efekt na očima. Na donji kapak ćemo staviti posljednju boju iz donjeg reda, a ispod obrva prvu boju iz prvog reda. Na taj način ćemo vaše oči uciniti krupnijima. Jako efektne smeđe nijanse savršene su za djevojke svijetle puti i svijetle kose. Za kraj, cijelokupni make-up ćemo dovršiti koristeći Lash Sensational maskaru koja daje predivan volumen i gustoću trepavicama.

#2

Drugi make-up je malo grublji, stoga bih ga preporučila djevojkama tamnijeg puta i tamnije kose. Koristiti ćemo The Rock Nudes paletu od Maybelline-a. Na kapak ćemo nanjeti drugu boju u drugom redu i dobro ju izblendirati. U unutarnji dio kapka ćemo staviti prvu boju u prvom dijelu koja daje iluziju većih očiju. Na rubove oka ćemo staviti crnu ili crnu boju sa šljokicama, ovisno o vašim preferencijama.

Sjenila za novogodišnju noć maybelline rock nudes

Tu boju treba jako dobro izblendati. Nju također nanosimo na donji kapak za savršen smokey efekt. Maybelline-ova olovka za oči u crnoj boji je idealna za unutarnji dio kapka.

Maybelline drama falsies maskara

Cijelokupan look ćemo učiniti potpunim uz The Falsies maskaru od Maybelline-a koja daje dramatičan izgled vašim trepavicama, toliko efektan da vam neće biti potrebne niti umjetne trepavice! 

Pročitaj više o: Profesionalne konture za svako lice by @ThePileOfStyle

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lash Sensational by Maybelline New York

    Naručite odmah
  • Maybelline Rock Nudes

  • The Blushed Nudes Maybelline New York

    Naručite odmah
  • The Falsies Push Up Drama by Maybelline New York

    Naručite odmah

Povezane teme: maskara, sjenila za oči , Blagdanski make-up, Novogodišnji make-up, zimski trendovi, kopiraj look

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo su idealni puderi za lice koji će prkositi zimi!

Ako ste ljubitelji makeup-a, onda sigurno znate koliko je teško održati blistav ten tijekom hladnih zimskih dana. Bitno je izabrati pravi puder za lic...