Ekskluzivno: Novi Lancome Idole video!

Parfem koji je ovog ljeta pomjerio sve granice i apsolutno oduševio ljubitelje i sve poklonike beauty industrije, nedavno lansiran Idôle, nastavlja fascinirati svojom pričom. Nekoliko dana nakon zvaničnog launch-a, iz Lancôme-a sada stiže i Idôle video koji sa sobom donosi inspiraciju za ljubav prema sebi, upornost i hrabrost. U glavnoj ulozi je, naravno, Zendaya, koja je i zaštitno lice ovog parfema, pravi lider svoje generacije i inspiracija mnogim mladim ženama.

Idôle – od žena za žene

Profinjen, a u isto vrijeme moderan, Idôle sa sobom donosi svježe note ruže, bergamota, kruške i jasmina. U svijetu u kojem pretjerani mirisi dominiraju, Idôle-ova čistoća dat će ti utočište sigurnosti i udobnosti. Inovativan, naročito kada je pakiranje u pitanju, Idôle je apsolutno parfem za budućnost. Osmislile su ga tri žene Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec s idejom da inspiriraju i osnaže žene diljem planeta. Elegantan, u prelijepo dizajniranoj bočici, Idôle je otjelotvorenje ženske odlučnosti. Ovaj parfem označava težnju prema slobodi i hrabrosti, baš kao Zendaya koja neustrašivo juriša prema svom cilju. Kreiran je od žena za žene koje se ne boje sanjati, koje prkose, koje su lideri i inovatori – za žene budućnosti.

 

Tko je tvoj idol?

Zendaya, širom svijeta poznata umjetnica i aktivistica, izjavila je: „Moj idol sam buduća ja“. Povjeruj da možeš osvojiti svijet, da možeš napraviti što kod poželiš, da čak ni nebo nije granica. Lancôme ovim jedinstvenim proizvodom želi ti poručiti da se ne trebaš bojati svojih snova i svoje hrabrosti. Budi sama sebi inspiracija, ne prihvaćaj ograničavanja i sputavanja, hrabro krči put ispred sebe i znaj da možeš sve, samo ako sebi zacrtaš cilj i ne odustaješ od njega.

Idôle – parfem za budućnost

Kada se spoje tri fantastične žene koje su kreirale ovaj parfem, jedinstven miris i poruka o snazi žena koju Idôle šalje, dobije se proizvod koji je tu da ostane – parfem budućnosti. Idôle ti poručuje - budi hrabra, snažna, jedinstvena i svoja!

Ekskluzivno: Novi Lancome Idole video!

Možeš naručiti svoj Idôle parfem klikom na link ispod, a možeš ga nabaviti i lično, u odabranim drogerijama. A ako si ga već isprobala, podijeli s nama svoje dojmove u komentarima.

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme Idôle 75ml

    Naručite odmah
  • Lancôme Idôle 50ml

    Naručite odmah
  • Lancôme Idôle 25ml

    Naručite odmah

Povezane teme: parfem , trend , stil , Lancôme , Zendaya, Lancome Idole

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Tekući puder s glinom? Testirali smo i prenosimo ti dojmove!

Podsjetimo, glina ima moć apsorbiranja ulja s kože, pa samim tim, ako tražiš proizvod koji uspješno matira neželjeni sjaj, ujednačava ten i sakriva ne...