Ema i Martina ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

Ema i Martina ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

Godina iza nas je bila dovoljno dinamična za sve, a pogotovo, čini nam se, za ljepši spol. Žene su te koje su se godinama borile s raznim nedaćama, i dalje se bore i ne odustaju. Čini nam se da je jednakost i dalje tabu tema, ali ono što krasi sve žene ovoga svijeta su SNAGA, HRABROST, PONOS, ODLUČNOST I ŽELJA ZA SLOBODOM, dovoljno im je samo to pročitati iz pogleda !

One ne odustaju, one su se spremne boriti do kraja! Upravo zbog svih ovih snažnih osobina koje svaka žena nosi u sebi, koje ih vode da idu naprijed i da se bore, Maybelline New York je podržao žene kroz sjajnu kampanju inspiriranu upravo ovim osobinama za svoju čuvenu maskaru Sky High, pod nazivom ,,Čitaj mi iz pogleda’’!

Sam brend Maybelline New York je optimističan, spreman je svojom novom kampanjom još više podržati žene da kroz snažan makeup look pronađu snagu za svakodnevne izazove. Podrži ih da budu ponosne na sve ono što rade i ono što su napravile do sad, da budu hrabre, da se zauzmu za ono u što vjeruju, budu odlučne u borbi za slobodu izbora, a da u isto vrijeme budu lijepe i pune samopouzdanja.

Kako će to postići? Čitaj im iz pogleda!

Svaka žena je lijepa na svoj način, ali svi znamo da je žena snažna, hrabra, ponosna, odlučna i slobodna samo onda kad je zadovoljna sama sa sobom i sa svojim izgledom. Samopouzdanje je osobina koju svaka žena treba imati kako bi izdržala sve svoje unutarnje borbe i sama sebi bila jača, bolja, ljepša, ustrajnija, odlučnija, ponosnija i slobodnija u svojim borbama.

Vrijeme je za tvoj makeup look pun samopouzdanja! Uz Maybelline New York ne boj se pokazati što se krije iza tvog pogleda. Bilo da je to snaga, hrabrost, ponos, odlučnost, sloboda, budi sprema svojim novim izgledom pokazati sve ono što zapravo jesi.

Dovoljno je za početak dan započeti tako da naneseš svoj omiljeni Instant Eraser korektor od Maybellina New York i njime izbrišeš sve nesavršenosti na svom licu koje te mogu poljuljati i srušiti samopouzdanje. Korektor koji u jednom potezu hidratizira, prekriva, korigira, konturira i pruža pokrivenost bez osjećaja težine sigurno je odličan izbor.

Drugi korak prema tvom novom pogledu su tvoje obrve. Express Brow Ultra Slim olovka od Maybellina New York je sve što treba tvom makeup-u, kako bi pokazala svoj snažan stav. Obrve su must have trend kad je makeup u pitanju, olovka će precizno iscrtati i popuniti tvoje obrve. Ultra tanak vrh debljine 1,5 mm će ti pomoći da budeš precizna u nanošenju.  Lako se uklapa prema svakoj boji obrva i dolazi u 3 postojane, prirodne nijanse. Neka tvoje obrve budu tvoj zaštitni znak i pomognu ti prenijeti jasnu poruku, koju čitaju iz tvog pogleda.

Ema i Martina ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

Malo eyelinera na kapcima je dodatak koji će svatko primijetiti. Hyper Precise eyeliner Maybelline New York je vodootporan, precizan eyeliner koji će dodatno začiniti tvoj pogled. Mat formula koja je postojana dat će ti podršku tijekom 24 h* baš kao što to radi brend Maybelline New York ovom snažnom kampanjom.

Ema i Martina ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

I, za kraj, zvijezda večeri: Sky High Maskara od Maybellina New York!

S ovom čuvenom maskarom tvoje trepavice ne poznaju granice, baš kao i ti u svojim borbama. Sky High maskara prodana je u preko 10 milijuna primjerka širom svijeta, žene su joj dale povjerenje, a znamo da kad jednom žena kaže DA, onda je to za zauvijek. Maskara ima prilagodljivu, savitljivu četkicu koja će doprijeti do svakog kuta tvojih trepavica i dati im punoću. Formula je obogaćena ekstraktom bambusa, pa će u isto vrijeme njegovati tvoje trepavice i dati im beskrajnu dužinu i senzacionalan volumen. Upotpuni svaki svoj makeup look Sky High maskarom i dozvoli svima da pročitaju iz tvog pogleda ono što nosiš u sebi.

Ema i Martina ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

Iz jednog pogleda doznajemo sve, neka tvoj bude bez straha, pun hrabrosti, snage, ponosa, odlučnosti, želje za borbom i za slobodom- jasna je poruka koja nam stiže od brenda Maybelline New York!

Što ti čitaš iz pogleda? Piši nam u komentarima?

Pročitaj još: Kako zaštititi kožu tijekom zime?

Fotografija: Dušan Petrović

Šminka: Aleksandar Đikić

 

* Potrošački test, 94 žene

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Instant Anti-Age Eraser Light

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Brow Ultra Slim

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Hyper Precise

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Lash Sensational Sky High

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, usne, konturiranje, oči , sjajilo za usne , usne , poznati , zimski trendovi, obrve, Maybelline New York, eyeliner, tutorijal

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesi li spremna uz pomoć novog makuep trenda oživjeti svoju omiljenu Barbie lutku iz djetinjstva?

Nakon što je objavljen službeni trailer za film "Barbie", internet je preplavljen novim makeup trendom, evo o čemu je riječ...