Encre de Peau 2017. by YSL Beauté

UZMITE SVE ŠTO NOĆ PRUŽA

24 sata u životu žene. Bez predaha.

Imate našu cjelodnevnu podršku. Od prvog pogleda u ogledalo prije večernjeg izlaska pa sve do posljednjeg, prilikom skidanja šminke prije spavanja, YSL Beauté ima rješenje.

Pripremite lice za izazove. Neka uvijek bude besprijekorno matirano i prekriveno. Bez obzira na to što se događa i koje je doba dana ili noći. Bez popravljanja ili osvježavanja makeupa. Tijekom čitava 24 sata, koliko traju i vaše aktivnosti.

Predstavljamo YSL-ovu novu, dugotrajnu podlogu: ALL HOURS.  

Dva koraka do besprijekornog tena uz iznimnu postojanost, u svim situacijama. Izniman krajnji rezultat, bez efekta maske ili 'zabetoniranog' izgleda. Široki raspon nijansi podloge, koja služi i kao zaštita od onečišćenja u gradskim područjima.

Pripremi. Prekrij. Korigiraj. Ništa lakše.

TEKUĆI PUDER ALL HOURS

BUDITE SPREMNI, BILA NOĆ ILI DAN

YSL Beauté predstavlja prvi tekući puder koji ostaje savršeno postojan i tijekom noći.

Pića. Izlasci. Ples. Vodootporan je i ne preslikava se - bez obzira na sve, ostaje savršeno postojan kao i kada ste ga tek nanijeli te nema potrebe za popravljanjem. Besprijekoran mat ten 24 sata dnevno.

Bočica ovog sofisticiranog, baršunastog tekućeg pudera podsjeća na Saint Laurentovo bezvremensko odijelo.

Visok udio finih pigmenata te vodootporan finiš koji se ne preslikava omogućuju besprijekornu i potpunu pokrivenost tijekom 24 sata. Lice izgleda svježe i obavijeno mekom svjetlošću, zahvaljujući sferičnim česticama silikonske smole. Tekući je puder dostupan u 12 nijansi, od svijetle do najtamnije.

Nemasna formula održava zdrav sjaj i mat finiš, ublažava pore te kožu ostavlja glatkom poput porculana.

Zahvaljujući posebnim polimerima obogaćenim česticama perlita iz vulkanskih stijena, koji u vodi može apsorbirati i do 3,5 puta veću težinu od vlastite, tekući puder ostaje postojan cijeli dan, bez obzira na užurbani ritam i mnoštvo aktivnosti.

Poseban kompleks sastojaka za njegu kože s antioksidacijskim učinkom poboljšava njezinu teksturu i štiti je od agresora u urbanom okruženju. Kombucha, fermentirani ekstrakt crnog čaja, daje joj zdrav sjaj. Najvažnije, zaštitni faktor 20 štiti kožu od budućih oštećenja.

KOREKTOR ZA PREKRIVANJE ALL HOURS

POTPUNO PREKRIVANJE – RECITE ZBOGOM NEPRAVILNOSTIMA

Drugi dragulj: korektor za prekrivanje koji se savršeno stapa s podlogom, osiguravajući besprijekorno glatku kožu i do 16 sati.

Crna tuba sa zlatnim čepom i legendarnim logom Cassandra na prvi pogled otkriva promišljeni dizajn. Providni prozorčić pokazuje nijansu tekućeg korektora za prekrivanje bogatog pigmentima – sve što vam treba kako biste sakrili tamne kolute i nepravilnosti te uljepšali ten.

All Hours Concealer dostupan je u šest nijansi, od Porcelain do Toffee, preko Almond i Honey. Visok udio pročišćenih mineralnih pigmenata čini ga otpornim na znoj, toplinu i preslikavanje. Ispitan je u vrlo zahtjevnim uvjetima, prilikom boravka u sauni, a rezultati su impresivni - savršena pokrivenost, odlična postojanost i otpornost na znoj. U svakodnevnom životu osigurava 16-satno savršenstvo: mat finiš bez neželjenog efekta maske na licu, zahvaljujući nemasnoj, baršunastoj teksturi koja se optimalno stapa s kožom.

Utapkajte proizvod na lice pomoću aplikatora te ga stopite s kožom kako biste ujednačili ton. I nakon 16 sati sve je na mjestu - proizvod se ne nakuplja u sitnim borama, a vi izgledate svježe kao kad ste ga tek nanijeli. Osigurava besprijekorno prekrivanje nepravilnosti, tamnih koluta ispod očiju, crvenila i pigmentacijskih mrlja, čime je oduševljeno 87,5 % ispitanica. U svakom trenutku budite spremni za fotografiranje u krupnom planu.

IZGLEDAJTE BESPRIJEKORNO,

BILA NOĆ

ILI DAN.

Pročitaj više o: Novi jesenski look by YSL Beauté

Povezane teme: tekući puder , puder

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo su tekući puderi koji odgovaraju svakom tipu kože

Možda zvuči nemoguće, ali u nastavku teksta predstavljamo proizvode koji će ispuniti tvoja očekivanja – ovo su tekući puderi koji odgovaraju svakom ti...