Garnier ima službenu potvrdu organizacije Cruelty Free International

Svi proizvodi Garnier-a imaju službenu potvrdu programa Leaping Bunny u okviru Cruelty Free International, vodeće organizacije koja radi na zaustavljanju testiranja na životinjama u cijelom svetu.

Garnier ima službenu potvrdu organizacije Cruelty Free International

Garnier je jedna od najvećih svjetskih robnih marki koja ima potvrdu organizacije Cruelty Free International u okviru programa Leaping Bunny. To je ogroman napredak i za Garnier i za kozmetičku industriju u cjelini.

Michelle Thew, izvršna direktorica organizacije Cruelty Free International „Garnier je svjetska robna marka bliska svima nama. Naša suradnja s brendom i njihova pomoć u okončanju ispitivanja kozmetičkih proizvoda na globalnoj razini te naša službena potvrda brendu u okviru programa Leaping Bunny organizacije Cruelty Free International, značajan je korak naprijed. Višemjesečnim pristupom Garnier je pažljivo dodatno pregledao svakog dobavljača i njegov izvor sirovina te smo potpuno sigurni u te rezultate.“

Za dobivanje oznake Leaping Bunny od robnih marki se zahtijeva da forenzičkom preciznošću istraže cijeli svoj opskrbni lanac, uključujući sve sirovine i pojedinačne sastojke, kako bi se potvrdila usklađenost s njihovim strogim standardima.  Potvrda se mora odnositi na sve gotove proizvode robne marke – pojedinačni proizvodi ili artikli ne mogu se zasebno odobravati.

U slučaju Garniera bilo je potrebno pribaviti deklaracije više od 500 dobavljača diljem svijeta koji dostavljaju preko 3 000 različitih sastojaka. Garnier i Cruelty Free International surađivali su mjesecima kako bi pribavili ove dokaze i osigurali dokaze da svaki proizvod iz globalnog portfelja tvrtke Garnier može službeno prikazivati globalno prepoznatljiv logotip Leaping Bunny organizacije Cruelty Free International. Ovim se strogim postupkom osigurava da potrošači mogu s potpunim povjerenjem kupiti Garnierove proizvode, znajući da ispunjavaju stroge kriterije programa Leaping Bunny.

Adrien Koskas, globalni predsjednik robne marke GarnierGarnier se od 1989. godine zalaže za svijet u kojem se proizvodi ne ispituju na životinjama. Službena potvrda organizacije Cruelty Free International u okviru programa Leaping Bunny predstavlja ključan događaj za nas i važan je dio naše misije Green Beauty. Danas Garnier poduzima još jedan zeleni korak k tome da postane potpuno predana, održiva i transparentna robna marka koja uljepšava i naš planet.”

Ovo priopćenje Garniera dolazi nakon jedne vrlo značajne godine za brend. U 2020. Garnier je najavio svoju inicijativu Green Beauty, koja predstavlja sveobuhvatni pristup održivom razvoju kojim se transformira svaka faza Garnierovog lanca vrijednosti i drastično smanjuje štetan utjecaj brenda na okoliš.

Pročitaj još: Garnier pokreće Green Beauty Inicijativu

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Garnier Fructis Nourshing Banana Hair Food Hair Mask

  Naručite odmah
 • Garnier Bio Repairing Hemp Sleeping Oil

  Naručite odmah
 • Garnier Bio Repairing Hemp Multi Repair Gel Cream

  Naručite odmah
 • Garnier Micellar Cleansing Water

  Naručite odmah
 • Garnier Fructis SOS Repair Fortifying Shampoo

  Naručite odmah
 • Garnier Ambre Solaire SPF 50 Sensitive

  Naručite odmah

Povezane teme: Garnier, Garnier Ambre Solaire, Garnier BIO, Green Beauty , Garnier Fructis

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ugodi sebi: Spa tretman doma

Kako smo se svi nenadano našli doma tako odjednom imamo višak slobodnog vremena...