Hidratacija krši vlastita pravila i donosi sve u jednom: Biotherm Aquasource Everplump

​U 30-im godinama život postavlja sve više izazova i naša očekivanja rastu: gradnja karijere, otvaranje vlastite tvrtke ili briga o obitelji (i posljedična neispavanost), odvajanje vremena za prijatelje, briga o zdravlju…puno je toga potrebno uklopiti u jedan dan. A tako intenzivan životni ritam odražava se na koži

Pojava prvih bora na licu obično je posljedica dehidracije, a hidratantni proizvod koji ste ranije koristile više nije jednako djelotvoran pa žene započinju potragu za proizvodom koji će za njih učiniti više. U tridesetim godinama, 1 od 3 žene iskazuje zabrinutost zbog sitnih linija i gubitka prirodne punoće kože, ali ne koristi anti-aging proizvode, već samo one za hidrataciju.

Biothermovi  laboratoriji su 2016. godine razvili najinovativniji hidratantni proizvod nakon originalnog Aquasource Gela iz 1998. - Aquasource Everplump, koji ima osvježavajuću teksturu za nevjerojatno čulno iskustvo s aktivnim sastojcima koji koži daju punoću, glatkoću i vlagu. Zahvaljujući sasvim novom nivou hidratacije, koža dobiva toliku količinu vlage da se bore vidno popune u roku od samo tjedan dana.

Hijaluron TM, još jedan aktivni sastojak novog proizvoda Aquasource Everplump, pravo je čudo prirode: obnavlja zalihe hijaluronske kiseline koja zadržava vlagu u koži i popunjava je iznutra. Plavi hijaluronTM ne koristi vanjske izvore hijaluronske kiseline, već povećava njezine prirodne zalihe u koži za 22%,  osiguravajući vlažnost i dugotrajan učinak popunjenosti. 

Glicerin, djelotvorni sastojak za zadržavanje vlage bez osjećaja ljepljivosti na koži, u formuli Aquasource Everplump dolazi u dvaput većoj koncentraciji nego u Aquasource moisturizerima (15%), osiguravajući 72-satnu hidrataciju nakon samo jednog nanošenja.  

REZULTATI

  • Izrazito djelotvorna hidratacija: 1 nanošenje osigurava 72 sata hidratacije
  • +52,3%  bolji tonus kože
  • +27,2%  poboljšana gipkost kože
  • Nakon 4 tjedna primjene, koža je ponovno popunjena i elastična 
  • 29% manje sitnih bora – koža je obnovljena te izgleda popunjeno i elastično.

Odaberite svoj  Biotherm Aquasource Everplimp, izvor osvježavajuće hidratacije, u skladu s potrebama svoje kože: gel, kremu ili serum!

Povezane teme: lice, njega

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesi li znala da bi čak 85% žena prešlo na Super Stay tekući puder od Maybelline-a New York*?

Osjećaj lakoće i osjećaj da koža diše čak i kad je prekrivena puderom je nešto čemu svi težimo i ono za kakvom formulom svi tragamo, možda djeluje kao...