Hidratantni tekući puder kao pravi izbor za ljetne dane

Dok pišemo ovaj tekst, pitamo se gdje je nestao dobar dio ove godine i jesmo li mi to zaista već u lipnju? Nakon prvobitnog šoka, shvaćamo da to znači da ljeto stiže za manje od mjesec dana, a uzbuđenje raste! Nemoj nas pogrešno shvatiti, obožavamo proljeće, ali ljeto… Ljeto zauzima posebno mjesto u našim srcima.

Budući da nam se već opasno približava, ovaj tekst je mali podsjetnik da je pravo vrijeme za probati idealan tekući puder za ljetne dane. U nastavku ti otkrivamo zašto baš Maybelline New York Affinitone treba biti tvoj izbor za ljeto 2021.

Hidratantni tekući puder kao pravi izbor za ljetne dane

Vrijeme je za promjenu!

Vjerojatno si početkom proljeća zamijenila zimsku odjeću onom lepršavijom i laganijom, zar ne? Savjetujemo ti da istu stvar učiniš i sa šminkom – ovo se posebno odnosi na izbor podloge za šminku! Dok zima zahtijeva formule tekućih pudera koji na koži djeluju kao zaštitni štit protiv hladnog vjetra, proljeće, a pogotovo ljeto predstavljaju totalno drugačiju priču.

Tu na scenu stupa Affinitone, tekući puder branda Maybelline New York, izuzetno lagane teksture koja će se savršeno prilagoditi tvom tenu ostavljajući efekt prirodne pokrivenosti. A evo i zašto...

Obogaćen hijaluronskom kiselinom

Nije na odmet znati da hijaluronska kiselina može zadržati čak 1000 puta više vode od vlastite težine. Formula Affinitone tekućeg pudera je obogaćena upravo ovom kiselinom, koja će tvojoj koži osigurati prijeko potrebnu 24-satnu hidrataciju* za vruće ljetne dane. Osim hijaluronske kiseline, njegova formula sadrži i ostale sastojke dobro poznate u njezi kože, kao što su vitamin E i arganovo ulje.

Hidratantni tekući puder kao pravi izbor za ljetne dane

Pogodan za sve tipove kože

Kad kupuješ tekući puder, ne zaboravi na svoju kožu, jer je upravo ona jedna od osnovnih stavki koju trebaš razmatrati prilikom kupovine. Kao što znaš, formule se razlikuju od pudera do pudera i nije svaka prilagođena svakom tipu kože. Vrlo je lako primijetiti kad odabrana formula tekućeg puder ne odgovara tvojim potrebama ni potrebama tvoje kože. Razlog više zašto ćeš voljeti ovaj hidratantni tekući puder je što njegova formula odgovara svim tipovima kože, pa čak i osjetljivoj. Jedna briga manje za sve nas!

Pravi izbor za ljetne dane!

Osim toga što štiti kožu od vanjskih utjecaja, ovaj tekući puder lagane teksture se vrlo lako nanosi.  Doziraj po tri točke pudera na jagodice obraza, na čelo i na zonu brade. Ova količina će biti sasvim dovoljna za prekriti nesavršenosti na licu, dok će tvoj ten i dalje djelovati prirodno i svježe, bez osjećaja težine na koži. Uz sve prethodno spomenuto, hidratizirajući efekt Maybelline New York Affinitone-a zaokružuje cijelu priču i zaista ga čini pravim izborom za tople ljetne dane.

Usudi se osvojiti ovo ljeto!

Kad stigne ljeto, pravila prestaju postojati, sve je moguće i skoro sve (ne preskači: skoro) je dozvoljeno. Naravno, ne treba zaboraviti na pravila sigurnosti koja nas i dalje prate, ali ovog ljeta s pravom stavljamo naglasak na uživanje - usudi se osvajati i iskoristiti svaki dan. Uz brojne prednosti Affinitone hidratantnog tekućeg pudera, ova ljetna misija će postati itekako moguća.

Neka ljeto 2021. bude samo tvoje!

*Instrumental test, 24 žene

Pročitaj još: 5 beauty trikova za prikrivanje znakova proljetnog umora

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Affinitone 30 Sand Beige

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Affinitone 16 Vanilla Rose

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Affinitone 14 Creamy Beige

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Affinitone 17 Rose Beige

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Affinitone 24 Golden Beige

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Affinitone 42 Dark Beige

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, dnevna šminka, tekući puder , ljeto, Maybelline New York, beauty blender, Affinitone

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Preparati na bazi retinola tijekom ljeta, da ili ne ?

Usprkos velikom broju benefita, mnogi ljudi izbjegavaju upotrebu retinoida tijekom ljeta, uglavnom zbog negativnog iskustva koje je netko nekad iskusi...