Hollywoodska slatkica bez mane

Keira Knightley jedna je od savršenih ljepotica, koja, kako se čini, na svome licu nema ni jednu nesavršenost. Upravo je zato zanimljivo znati njezine tajne kojima održava kožu lica lijepom, zdravom i zategnutom. Po savjetu svog osobnog kozmetičara, glumica jednom tjedno koristi prirodnu masku za lice koju ostavi da djeluje 15-20 minuta.

 

Kada je make up u pitanju, Keira ga gotovo uvijek nosi u zemljanim tonovima. Ne samo da joj te boje najljepše pristaju uz put, već ona zna i da ove nijanse apsolutno najljepše naglašavaju prirodnu ljepotu, dajući licu dašak boje, bez dojmom pretjeranosti i kiča. Hollywoodska ljepotica se također gotovo uvijek opredjeljuje naglasiti oči, dok usne ostavitlja neutralnima, birajući pritom tople tonove breskve ili marelice koje se neće previše odskakati s prirodnim tonovima u njezinoj koži. 

 

Na koju se god boju kose odlučila, Keira jako dobro zna da joj mora prilagoditi ton obrva kako ne bi odstupao previše od željenog looka. Keira je prirodna brineta s tamnosmeđim obrvama što bi na njezinom licu djelovalo pregrubo, pa blagim posvjetljivanjem obrva zadržava svježiji, mladenački izgled.
 

Povezane teme: lice, poznati, stil, šminka za posebne prigode , oči , poznati , večernja šminka , stil

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Magični sastojak retinol, zašto ga trebaš koristiti!

Retinol, magični sastojak koji čini čuda kad govorimo o njegovanju i pomlađivanju kože, njegovi benefiti su ogromni i vrijeme je da saznaš sve što do ...