Hollywoodska slatkica bez mane

Keira Knightley jedna je od savršenih ljepotica, koja, kako se čini, na svome licu nema ni jednu nesavršenost. Upravo je zato zanimljivo znati njezine tajne kojima održava kožu lica lijepom, zdravom i zategnutom. Po savjetu svog osobnog kozmetičara, glumica jednom tjedno koristi prirodnu masku za lice koju ostavi da djeluje 15-20 minuta.

Kada je make up u pitanju, Keira ga gotovo uvijek nosi u zemljanim tonovima. Ne samo da joj te boje najljepše pristaju uz put, već ona zna i da ove nijanse apsolutno najljepše naglašavaju prirodnu ljepotu, dajući licu dašak boje, bez dojmom pretjeranosti i kiča. Hollywoodska ljepotica se također gotovo uvijek opredjeljuje naglasiti oči, dok usne ostavitlja neutralnima, birajući pritom tople tonove breskve ili marelice koje se neće previše odskakati s prirodnim tonovima u njezinoj koži. 

Na koju se god boju kose odlučila, Keira jako dobro zna da joj mora prilagoditi ton obrva kako ne bi odstupao previše od željenog looka. Keira je prirodna brineta s tamnosmeđim obrvama što bi na njezinom licu djelovalo pregrubo, pa blagim posvjetljivanjem obrva zadržava svježiji, mladenački izgled.
 

Povezane teme: lice, poznati, stil, šminka za posebne prigode , oči , poznati , večernja šminka , stil

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Postani makeup master: Top 5 maskara trikova

Zavidiš im na volumenu i dužini trepavica, i misliš da je čarolija takvog pogleda nedostupna za većinu običnih smrtnika? E, tu se varaš...