Ideje za večernji look u stilu Doutzen Kroes

Njezino umijeće naglašavanja svojih najvećih atributa na jedan potpuno diskretan način, nikoga ne ostavlja ravnodušnim, čak i kada je večernja šminka u pitanju. 

Predstavljamo vam nekoliko ideja pomoću kojih ćete se našminkati u stilu poznatog Victoria’s Secret anđela.

1. L'Oréal Paris True Match Genius

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Vašoj koži je potrebna kvalitetna osnova za šminku, koja ima ulogu i tekućeg pudera i korektora. Mislite li kako je takav proizvod nemoguće naći, moramo vas razuvjeriti.

Probajte True Match Genius od L'Oreala i zasigurno ćete biti oduševljeni. Proizvod koji kombinira podlogu, tekući puder, korektor i puder u kamenu vašu kožu učinit će savršeno glatkom, baš kao što je koža prelijepe manekenke. 

2. True Match Powder

 

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

 


Kompaktni puder koji licu daje nježni mat efekt, a ne opterećuje kožu. Nema neprijatnog osjećaja „težine“ na licu, koji morate priznati nitko ne voli. Ovaj puder se prilagođava teksturi kože i stapa se s prirodnom bojom tena.  

3. Super Liner Mat Matic

 

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

 


Naglasak u večernjoj varijanti šminke Doutzen Kroes je na kvalitetnom tušu za oči. Manekenka je poznata po tome što u svakoj prigodi naglašava oči upravo ovim proizvodom.

Linija je precizno i debelo izvučena, što nikako vizualno ne smanjuje oči. Naprotiv, oči izgledaju krupne i zavodljive. Super Liner Mat Matic je prvi gel tuš za oči u obliku olovke od L'Oreala za brzo, lako i precizno nanošenje.

Postoji li nešto ljepše od prodornog i zavodljivog pogleda?

4. Color Riche Pure Reds

 

 


Složit ćete se kako je nemoguće zamisliti večernju šminku bez kvalitetnog ruža za usne. Doutzen za svoj savršen večernji look koristi klasičan crveni ruž i tako koketira sa stilom Hollywooda iz prošlosti.

Moramo priznati, to je ono što nam se sviđa kod nje, jer šminka služi kao pomoć, kako bismo za tili časak promijenile izgled i stil, a pritom ostale svoje i jedinstvene.  

Pročitaj više o: Kako su L’Oreal zvijezde ponijele sjajilo za usne​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris True Match Genious

  • L'Oreal Paris True Match

  • L'Oreal Paris Superliner

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Color Riche Pure Reds

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, poznati, tuš, crveni ruž , oči , puder , tuš za oči , kopriaj look, kopiraj look

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Paula inspirira: neka tvoje oči govore – putuje mi se!

Čini ti se da se ritam grada usporio, da su sve češći video pozivi s prijateljima umjesto izlazaka u grad, kao i da je svijet drugačiji? Ne brini, nis...