Infaillible 24 Hour Fresh Wear tekući puder je ponovo tu, bolji nego ikad!

Vjerojatno i ti, kao i većina modernih žena cijeniš svaku minutu svog nekada i prepunjenog dana. Bilo da žuriš u teretanu ili obilaziš rasprodaje po tržnom centru, Infaillible 24 Hour Fresh Wear tekući puder je tu da podrži svaki tvoj korak.

 

Danas je sasvim očekivano da sve, od odjeće pa do beauty proizvoda, bude lako prilagodljivo i dnevnom i sportskom i večernjem izdanju. Naravno, i tvoja šminka bi trebala pratiti taj trend. S ovim puderom ćeš bez muke postati kraljica sportskog šika.

Tekući puder za nezaustavljive!

U prebrzoj svakodnevici, vrijeme je novi luksuz, a „Don't Stop Me Now“ je mantra svake moderne žene. Srećom, L'Oreal Infaillible 24 Hour Fresh Wear tekući puder, dizajniran je tako da prati sve tvoje zahtjeve i omogući ti da na kraju dana izgledaš svježe i odmorno, baš kao i ujutro kada si ga tek nanijela. Otporan je na znoj, vodu i ne ostavlja tragove na odjeći. Dostupan je u 8 nijansi, tako da ćeš lako pronaći boju koja odgovara baš tvom tenu. Ovaj tekući puder pružit će ti osjećaj svježine koji ne prestaje, uz savršenu prekrivnu moć. A kada dođe vrijeme za tulum? Nema problema! Infaillible je tvoj savršeni partner za besprijekornu kožu zdravog izgleda.

 

Tekući puder koji će omogućiti tvojoj koži da diše

Spoj materijala i tkanina visokih performansi koji je omogućio da modna granica između teretane, spavaće sobe i dnevnog stila izblijedi, poslužio je kao inspiracija za novu oxygen tehnologiju koja je isto tako primijenjena i na Infaillible 24 Hour Fresh Wear. A što je to što zapravo pravi razliku? Nova oxygen tehnologija kombinirana s dugotrajnim polimerima ispunjenim zrakom. Zbog toga Infaillible 24 Hour Fresh Wear dozvoljava koži da diše, dok lagana ulja i mikro-sferične čestice doprinose da koža njegovu teksturu nikada ne doživljava kao tešku. Što je krajnji rezultat? Tekući puder koji ostaje na svom mjestu, uz osjećaj lakoće i svježine na licu cijelog dana.

Tekući puder koji će razveseliti tvoju kožu

Ako se pitaš zašto je baš ovaj tekući puder popularan, evo i par riječi od L'Oreal Paris make-up umjetnice, Val Garland:

„Zaljubila sam se u moćnu formulu ovog tekućeg pudera. Gotovo da nema težinu, lak je kao pero, a ima odličnu prekrivnu moć. Lice izgleda prirodno, a sviđa mi se što se jednako lako nanosi i kistom za puderi i prstima. I jednom i drugom tehnikom nanošenja dobiva se  savršena glatkoća.“

Jesi li i ti fan tekućeg pudera L'Oreal Infaillible 24 Hour Fresh Wear? Podijeli s nama svoje dojmove u komentarima!

Pročitaj još: Draping tehnika – apsolutni hit njujorškog Tjedna mode

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear Golden Sand

  Naručite odmah
 • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear Honey

 • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear True Beige

 • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear Golden Beige

  Naručite odmah
 • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear Amber

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, tekući puder , puder

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

,,Siren Eyes ’’ zanosni makeup trend s TikTok-a koji ćeš obožavati

Voliš i pratiš makeup trendove na društvenim mrežama? ,,Siren Eyes ’’ je novi trend s TikTok-a koji ćeš obožavati...