Inovativno rješenje za punije obrve: Brow Extensions

Inovativno rješenje za punije obrve: Brow Extensions

Oblikovanje obrva nikada nije bio lak zadatak, a pogotovo ako si ih godinama sama oblikovala bez pomoći stručnjaka i slijepo pratila trendove iz prošlosti koji su diktirali što tanje obrve. Sigurno ti zbog toga one danas nisu guste onoliko koliko bi željela i imaš poteškoća s praćenjem sve popularnijeg trenda što prirodnijih i punijih obrva. Ali ne brini, na tržištu se pojavilo pravo rješenje! Maybelline New York je lansirao njihov prvi Brow Extensions crayon za obrve s vlaknima koja će ti pružiti guste obrve u trenu.

Pomama za punijim obrvama

Inovativno rješenje za punije obrve Brow Extensions

Trend punijih obrva je posljednjih godina veoma aktualan, pa ne čudi porast sve većeg broja procedura za oblikovanje, bojanje i isticanje obrva. Međutim one često iziskuju puno neuspjelih pokušaja i potrošenog novca, a i ne izgledaju tako prirodno kako bi željela. Da, mislimo na one savršeno iscrtane jednodimenzionalne obrve, kojima je svaka dlačica na svom mjestu i koje imaju precizno izraženi kut, koje su zaposjele Instagram profile i koje čine da djevojke sliče jedne na druge.

Brow Extensions – Inovativno rješenje za punije obrve

Ako si u potrazi za proizvodom koji će ti omogućiti guste punije obrve, što prirodnijeg izgleda, onda je pravi trenutak za isprobati Brow Extensions.

Inovativno rješenje za punije obrve Brow Extensions

Brow Extensions crayon za obrve s vlaknima je inovativno rješenje za punije obrve. Možeš ga naći u prodaji u 3 nijanse. Sadrži visoku koncentraciju vlakana koje će obrve učiniti gušćim u trenu. Pomoću njega tanke obrve odlaze u prošlost. Izuzetno lako i brzo se nanosi i klizi po prirodnim dlačicama obrva, zadržavajući se na njima, bez mrljanja, poslije čega popunjene obrve ostaju na mjestu tijekom čitavog dana.

U nekoliko sekundi do punijih obrva

Za punije obrve od sad ti je potrebno samo nekoliko sekundi. Pomoću Brow Extensions crayon-a za obrve s vlaknima iscrtaj željeni oblik obrva, a zatim kratkim pokretima odozdo na gore nanesi crayon za što prirodniji izgled obrva. Primijetit ćeš kako se intenzitet olovke sve više pojačava pružajući tvojim obrvama mat finish.

Ako si i ti spremna za guste obrve u trenu, klikni na sliku proizvoda ispod teksta i naruči Maybelline New York Brow Extensions crayon u olovci s vlaknima.

Pročitaj još: Proizvodi koje moraš isprobati ovog proljeća

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Brow Extension Blonde

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Brow Extension Medium Brown

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Brow Extension Deep Brown

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, trend , večernja šminka , dnevna šminka , kopiraj look, proljeće, obrve, ljeto, Maybelline New York, Maybelline New York, Brow Extensions

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako treba izgledati tvoj makeup ako nosiš šiške

Promjena frizure podrazumijeva i promjene u tvojoj makeup rutini, šiške imaju svoj veliki come back, pa je logično da je neophodno svoj makeup prilago...