Iskopiraj look: Eva Longoria

Nude manija


Prelijepa kućanica, koja već dugo spada u najseksepilnije žene Hollywooda, može poslužiti kao inspiracija mnogim brinetama kada je šminka u pitanju.

Ona vješto koristi prirodne nijanse i zna privući pozornost pomoću njih. U ovoj transformaciji glavna uloga definitivno pripada njezinom ružu za usne. Ruž je u bež nijansi, koja daje određenu dozu „lakoće“ cijelom izgledu.

To ga čini idealnim izborom za dnevnu make-up varijantu punu novih izazova, poslovnih razgovora i naravno, osmjeha. Oči su blago istaknute olovkom, a jagodice naglašene rumenilom. Ovaj spoj olovke, rumenila i ruža, lijepu glumicu čini još ljepšom. 

Za ovaj izgled vam preporučujemo L'Oreal Paris Color Riche Privee ruž za usne. Nijansa koju tražite je, naravno, CP2 Eva.

Drama u objektivu


Latino djevojke su poznate po svojoj strasti. Strast koju posjeduju, može nekoga ugrijati a nekoga opeći.

Kako bi jedna žena pokorila sve oko sebe, mora znati to učiniti pogledom. U ovoj transformaciji, oči prelijepe glumice su u prvom planu, jer su naglašene gustim trepavicama i crnom olovkom za oči. Ovo je savršen izbor za večernji izlazak, i što je najbitnije – ne oduzima puno vremena.

Ali ne zaboravite, želite li istaknuti oči i zavodljivi pogled, morate biti jako precizne kako ne biste izgledale previše napadno i grubo. 

U postizanju ovog looka, u pomoć vam stiže neponovljiva L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber maskara.

Lakoća postojanja


Treća transformacija koju vam predstavljamo, je po našem mišljenju upravo ona koja glumicu čini jedinstvenom. Prelijepa, strastvena a ujedno nježna...

Za ovaj look Eva koristi pažljivo odabrana sjenila, koja pogledu daju dozu topline i čine oči vizualno veće. Ovaj look je idealan izbor za sve brinete kojima je dosadilo korištenje crne olovke za oči, crnih sjenila i tuševa za oči, a htjele bi probati nešto drugačije, kao na primjer smeđa sjenila.

Pažljivo birajte nijanse, ne zaboravite boju sjenila uklopiti s nijansama ruža za usne, i zato Izbjegavajte crvene i roze nijanse.

Želite li blistati poput Eve, idealna paleta sjenila je L'Oreal Paris Color Riche Quad - Velours Noir E5.

Pročitaj više o: Kako su L’Oreal zvijezde ponijele sjajilo za usne​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Color Riche Privee CP2 Eva

  • L'Oreal Superstar X Fiber Black Mascara

  • L'Oreal Paris Color Riche Quad E5 Velours Noir

Povezane teme: usne, ruž, poznati, usne , poznati , stil , moda , nude , Eva Longoria, kopriaj look, kopiraj look

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesi li spremna za trendy proljetni makeup u plavim nijansama?

Zaboravi na dosadne boje, jer su ovog proljeća u fokusu plave nijanse. Evo kako se našminkati, a pritom pratiti trendove sezone...