Iskopiraj look: Eva Longoria

Nude manija


Prelijepa kućanica, koja već dugo spada u najseksepilnije žene Hollywooda, može poslužiti kao inspiracija mnogim brinetama kada je šminka u pitanju.

Ona vješto koristi prirodne nijanse i zna privući pozornost pomoću njih. U ovoj transformaciji glavna uloga definitivno pripada njezinom ružu za usne. Ruž je u bež nijansi, koja daje određenu dozu „lakoće“ cijelom izgledu.

To ga čini idealnim izborom za dnevnu make-up varijantu punu novih izazova, poslovnih razgovora i naravno, osmjeha. Oči su blago istaknute olovkom, a jagodice naglašene rumenilom. Ovaj spoj olovke, rumenila i ruža, lijepu glumicu čini još ljepšom. 

Za ovaj izgled vam preporučujemo L'Oreal Paris Color Riche Privee ruž za usne. Nijansa koju tražite je, naravno, CP2 Eva.

Drama u objektivu


Latino djevojke su poznate po svojoj strasti. Strast koju posjeduju, može nekoga ugrijati a nekoga opeći.

Kako bi jedna žena pokorila sve oko sebe, mora znati to učiniti pogledom. U ovoj transformaciji, oči prelijepe glumice su u prvom planu, jer su naglašene gustim trepavicama i crnom olovkom za oči. Ovo je savršen izbor za večernji izlazak, i što je najbitnije – ne oduzima puno vremena.

Ali ne zaboravite, želite li istaknuti oči i zavodljivi pogled, morate biti jako precizne kako ne biste izgledale previše napadno i grubo. 

U postizanju ovog looka, u pomoć vam stiže neponovljiva L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber maskara.

Lakoća postojanja


Treća transformacija koju vam predstavljamo, je po našem mišljenju upravo ona koja glumicu čini jedinstvenom. Prelijepa, strastvena a ujedno nježna...

Za ovaj look Eva koristi pažljivo odabrana sjenila, koja pogledu daju dozu topline i čine oči vizualno veće. Ovaj look je idealan izbor za sve brinete kojima je dosadilo korištenje crne olovke za oči, crnih sjenila i tuševa za oči, a htjele bi probati nešto drugačije, kao na primjer smeđa sjenila.

Pažljivo birajte nijanse, ne zaboravite boju sjenila uklopiti s nijansama ruža za usne, i zato Izbjegavajte crvene i roze nijanse.

Želite li blistati poput Eve, idealna paleta sjenila je L'Oreal Paris Color Riche Quad - Velours Noir E5.

Pročitaj više o: Kako su L’Oreal zvijezde ponijele sjajilo za usne​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Color Riche Privee CP2 Eva

  • L'Oreal Superstar X Fiber Black Mascara

  • L'Oreal Paris Color Riche Quad E5 Velours Noir

Povezane teme: usne, ruž, poznati, usne , poznati , stil , moda , nude , Eva Longoria, kopriaj look, kopiraj look

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Probali smo sjajilo za usne obogaćeno hijaluronskom kiselinom koje će ti biti omiljeno ovog ljeta!

Jesi li čula za trend glaziranih usana? Ovaj trend će biti posebno popularan tijekom ljeta, a uključuje samo jedan proizvod – sjajilo za usne...