Iskopiraj look: Gigi Hadid

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice Gigi Hadid, u svakoj prigodi izgleda savršeno, a djevojke diljem svijeta obožavaju pratiti njene trendove.

Istaknite svoj ljetni brončani ten poput Gigi


Za ovakav ten prvo nanesite tanak sloj tekućeg pudera, a kako biste izgledale preplanulo, na vrh jagodica, dužinu nosa, čelo i bradu nanesite bronzer ili highlighter kako biste dobile visoki sjaj.

Crnim tušem istaknite oči


Crnim tušem je istaknula plave oči, tako što je izvukla crnu dugu liniju koja je lijepo uokvirila njene oči i dodala malu dozu drskosti. A na kapke je nanijela sjenila zemljanih tonova.

Na usne nije htjela skretati previše pozornosti, te je uz ovaj brončani look nanijela ruž u nude nijansi i uokvirila ih olovkom koja je za samo jednu nijasnu tamnija od usana.

Pročitaj više o: Make-up ideje za ostavljanje dobrog dojma​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris La Palette Smoky

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte 634 - Greige Perfecto

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris Super Liner Superstar

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, poznati, tuš, sjenčanje lica , oči , tekući puder , puder , usne , poznati , trend , stil , moda , nude , tuš za oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Krenimo u avanturu protiv neželjenih bora oko očiju!

Znaj da s godinama proizvodnja kolagena sve više opada, što rezultira postupnim gubitkom elastičnosti kože i pojavom sitnih linija oko očiju. Evo klju...