Iskoristite trend najbolje što možete: Koja vam tamna nijansa ruža najbolje pristaje

Izuzetno je važno da u skladu s bojom očiju i nijansom tena izaberete upravo onu nijansu zbog koje će R&B diva Rihanna, inače veliki pobornik tamnih usana, zbog vas pasti u drugi plan. Prije svega trebate znati da vam za nanošenje ovog totalno "it" ruža treba kist. A sada idemo odabrati boju!

#1 Tamno crvena

 

#DANCE #RiRiVanguard

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on


Crveno? Kao Rihanna? Otkrit ćemo vam tajnu! Birajte prema boji kose. Ovu mješavinu više koriste brinete, jer ta boja kose to može „podnijeti". 

Statement detalj poput tamnih usana je ono što se traži, posebno ako izuzmete nanošenje sjaja na kraju. Ostavite ga tako da bude "sirov", skoro mat, i uživajte u jačini koju takve usne sa sobom nose. 

#2 Boja burgundca

 

Thank you Europe/UK 😘🎈

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on


Stigla nam je jesen? Jedna od asocijacija je definitivno boja burgundca! Nijansa koja se čuva isključivo za ovo doba godine. Ipak, morate uklopiti outfit tako da izgledate skladno, a ne da vas ruž "nosi". 

Pročitaj više o: VJEČNI HIT: Crveno na usnama spojite s crvenim kaputom

#3 Usne kao vino

 

💋 @gettyentertainment @shearerphoto

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on


Kada birate takozvani undertone, znajte da se vaš izbor svodi na: roza, smeđe, plavo i crveno. Ako imate svijetle oči stavite prvo rozu, a zatim boju burgundca. To će vam pristajati savršeno u svakoj varijanti - sportski šik ili klasično nemarni look, kakvi god izađete iz kuće, očekujte da se svi okreću za vama! Dame tamnijih očiju ovaj efekt mogu postići kombiniranjem boja počevši sa smeđom. Oči će vam također djelovati istaknutije. Ljepotice sa svijetlim i one s tamnim očima mogu početi s plavom i efekt neće izostati. 

Pročitaj više o: Tamni ruž na tri načina

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Sensational Loaded Bolds

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se