Isprobali smo Lancôme Lash Idôle maskaru: ovo su naši dojmovi

Dugo očekivana maskara, Idôle, brenda Lancôme konačno je stigla, a mi smo je dobili priliku isprobati.

Budući da je ova maskara kreirana za samouvjerene, slobodne i neustrašive žene koje same stvaraju svoju sudbinu i prate svoje snove, baš poput mlade Lancôme ambasadorice Zendaye, nismo imali izbora, osim je isprobati.

Zendaya: simbol Idôle djevojke

Idol mladih, koja se sa svojih 24 godine nalazi na vrhuncu slave, ne prestaje nas zapanjivati. Zendaya plijeni svojim šarmom, uspjehom i ljepotom i samo je utjelovljenje Idôle maskare, koja baš kao i ona pomiče granice, pa ne čudi što je baš nju Lancôme odobrao kao predstavnika nove Lash Idôle maskare.

O Lash Idôle maskari

Godine istraživanja i inovacije, zaslužne su za revolucionarnu zakrivljenu četkicu ove maskare, koja u kombinaciji s novom gel teksturom osigurava maksimalan volumen i nevjerojatno podignute trepavice, a sve bez osjećaja težine. Četkica Lash Idôle maskare sadrži čak 360 mikro dlačica različitih dužina, a zahvaljujući zaobljenom obliku, ona doseže do svake trepavice, savršeno im se prilagođava, definira ih, podiže i povećava njihov volumen. Tu nije kraj inovacijama, jer njena gel tekstrua obavija svaku trepavicu, klizi bez osjećaja težine na trepavicama, pružajući im intenzivno crnu boju i volumen koji je postojan i do 24 sata.

Isprobali smo Lancôme Lash Idôle maskaru ovo su naši dojmovi

Lancôme Lash Idôle maskara: naš test

Već na samom početku nas je privuklo njeno jedinstveno pakiranje, koje se razlikuje od svakog drugog pakiranja maskare. Ono je elegantno, oblih rubova s nježnom kombinacijom boja, u kojem dominira rose gold nijansa. Kad smo izvadili četkicu, uvjerili smo se koliko je četkica posebna i drugačija, iako nismo golim okom mogli zapaziti svih 360 mikro dlačica.

Prvi sloj maskare

Nakon samo jednog poteza maskarom, vidi se da ona zaista izdužuje trepavice i pruža im intenzivnu crnu boju, a i volumen je i više nego zapažen. Jednostavno se nanosi i na donje i na gornje trepavice zahvaljujući zaobljenom obliku četkice, pa je to još jedna od stvari koja nam se svidjela. Ako namjeravaš nanijeti i drugi sloj maksare, nemoj ga nanositi odmah, ali nemoj ni čekati da se prvi sloj skroz osuši.

Drugi sloj maskare

Drugi sloj maskare nas je uvjerio da ni ne moramo razmišljati o kozmetičkim tretmanima bojanja i uvijanja trepavica, jer su one dobile, kako na volumenu, tako i na dužini. Trepavice se nisu slijepile i ostale su bez grudica, a opet su mekane na dodir, bez osjećaja težine.

Postojanost maskare i uklanjanje

Ostavili smo maskaru tijekom čitavog dana, kako bi testirali razmazuje li se i trusi tijekom dana i sa zadovoljstvom možemo reći da to nije slučaj kod ove maskare. Trepavice su ostale definirane, podignute i uvijene, a ispod očiju nema tragova maskare.

Još jedna pozitivna strana ove maskare je ta što se lako skida. Malo micelarne vode i blazinica će je skroz ukloniti, bez ikakvog jačeg trljanja.

Nakon našeg testa, toplo ti preporučamo ovu maskaru, a pogotovo ako si u potrazi za maskarom za izduženije trepavice!

Isprobaj je i ti i podijeli s nama dojmove u komentarima!

Pročitaj još: Kako našminkati oči banana tehnikom?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme Lash Idôle Mascara

    Naručite odmah
  • Lancôme Lash Idôle Mascara Travel Size

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, oči , trend , večernja šminka , dnevna šminka , Lancome Idole

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Važno je izabrati pravi primer prema svom tipu kože, kako bi osjetila sve benefite ovog čuvenog makeup proizvoda!

Isti makeup proizvodi, pa tako i primeri za lice, potpuno drugačije izgledaju na različitim tipovima kože, zato je važno izabrati onaj pravi prema svo...