Jane Birkin – ikona hippy stila

Izazovna nonšalantnost kojom je nosila traperice, jednostavne bijele košulje uz nezaobilaznu pletenu košaru-torbu, i danas je inspiracija ženama širom svijeta da se s modom igraju onako kako požele.

 

Njezina je pojava pokrenula liniju danas papreno skupih i suludo popularnih Hermes birkinica, koje čak nose i njezino ime. Kruži priča da je tadašnji generalni direktor Hermesa sjedio pored Jane u zrakoplovu i na njezinu opasku da nosi košaru jer nikako ne može naći veliku žensku torbu reagirao novim proizvodom, slavnom birkinicom.

Jednostavna ravna kosa s dugim ravnim šiškama, obvezna maskara na gornjim i donjim trepavicama i šarmantno razmaknuti zubi bili su njezin zaštitni znak.

A njezine ljubavne priče, poput braka sa svestranim francuskim umjetnikom i boemom Sergeom Gainsbourgom, su poput onih o kojima čitamo u romanima.

 

Pravo je vrijeme da pronađete inspiraciju u ovoj lijepoj ženi! Stižu nam traperice visokog struka i zvonastih nogavica i bijele hippy bluze, pa uz sandale na platformu i prenaglašene trepavice budite prve koje su prošetale nadolazeći hippy trend.  

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Miss Hippie Mega Volume L'Oreal Paris

Povezane teme: poznati , stil , nude

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City: Taxi izazov s Martinom

Pogledaj kako se naša draga fitness instruktorica Martina snašla u šminkanju očiju i kreiranju smeđeg smokey eye looka u taxiju u pokretu......