Je li ovo proizvod koji može sve? Testirali smo Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1!

S obzirom na to da je Maybelline New York broj 1 makeup brend u svijetu*, uvijek s nestrpljenjem iščekujemo novine iz njihove makeup radionice. Ovoga puta je to Instant Perfector 4 u 1, novi proizvod za lice koji pruža benefite čak 4 proizvoda i savršenu kožu i offline!

Instant Perfector 4 u 1: Što sve ovaj proizvod može?

Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1 ima vegansku formulu** i dolazi u 3 nijanse koje se prilagođavaju nijansi tena. Instant Perfector 4 u 1 bi nam mogao skratiti makeup muke, jer se na koži istovremeno ponaša kao primer, korektor, bb krema i kompaktni puder - ODUŠEVLJENJE! Naime, Instant Perfector 4 u 1 je toliko moćan proizvod da:

 • Zaglađuje pore poput primera.
 • Prekriva nesavršenosti poput korektora.
 • Ujednačava ten poput BB kreme.
 • Matira poput kompaktnog pudera.

Vrijeme je za test!

S obzirom na to da sve prethodno navedeno djeluje i više nego sjajno, nas je zanimalo kako se Instant Perfector 4 u 1 ponaša u praksi. Zato smo okupili MakeUp tim i odlučili testirati Instant Perfector 4 u 1 na djelu. Tako su, nakon jutarnje skincare rutine, 3 MakeUp djevojke preuzele stvar u svoje ruke. Svaka je izabrala odgovarajuću nijansu, a zajedno smo birale topao dan kako bismo dodatno otežali posao ovom, naizgled, sjajnom makeup proizvodu.

Nanijele smo proizvod na lice na isti način kao što bismo nanijele tekući puder ili BB kremu. Odmah smo se usuglasile da se tekuća matirajuća formula ovog proizvoda lako razmazuje i primjetno zaglađuje pore - baš poput primera.

Je li ovo proizvod koji može sve? Testirali smo Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1!

Naša sljedeća opaska se odnosila na ten i teksturu kože, odnosno hoće li Instant Perfector 4 u 1 uspješno neutralizirati nesavršenosti na našem licu. Hoće! Instant Perfector će istovremeno prikriti nesavršenosti baš poput korektora, ali i ujednačiti ten kao što bi to učinila BB krema. Za sad, 3 od 3. Ostalo nam je utvrditi matira li ovaj proizvod zaista kao kompaktni puder.

Za potrebe ovog dijela testiranja, svaka od nas je nastavila dan na svoj način, rješavajući svakodnevne obaveze s Instant Perfectorom 4 u 1 na koži lica. Zaključak na kraju dana? Tekstura ovog proizvoda je zaista lagana na koži i odlična za sve žene koje su stalno u pokretu, pa ne žele osjećati težinu na licu (pogotovo tijekom toplih ljetnih dana), ali žele dobiti taj “kompaktni puder” efekt, prikriti određene nesavršenosti i zagladiti ten.

Je li ovo zaista proizvod koji može sve?

Je li ovo proizvod koji može sve Testirali smo Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1!

Po našem skromnom mišljenju, Instant Perfector 4 u 1 je pun pogodak! U pitanju je odlična makeup investicija koja čuva vrijeme, jer istovremeno zaglađuje, prikriva, ujednačava i matira kožu lica – i to uspješno. Dakle, da odgovorimo na pitanje iz podnaslova – jedno veliko DA! Za kraj, možemo samo zaključiti testiranje s konstatacijom da je brend Maybelline New York još jednom dokazao zašto je broj 1 u makeup svijetu*.

Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1 možeš isprobati klikom na ovaj link!

*Maybelline New York, broj 1 make up brend na svijetu u 2020. godini, na osnovi službenih podataka Euromonitor International Limited, Beauty & Personal Care 2021 izvještaja, koji obuhvaća podatke o vrijednosnoj prodaji, maloprodajnim cijenama i svim maloprodajnim kanalima, za cijelu 2020. godinu.

**Bez sastojaka životinjskog porijekla.

Pročitaj još: Efekt savršeno podignutih obrva odmah! Probali smo novu olovku za obrve o kojoj svi pričaju!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1 Light

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1 Fair Light

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1 Medium Light

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, dnevna šminka, BB krema , trend , korektor, ljeto, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Mikro highlighting ili Dream Girl look je trend koji nam se svidio s TikTok-a!

Odlučili smo ti predstaviti trend koji je pokorio društvene mreže i pomoći ti da samostalno postigneš ovaj izgled poznat kao Dream Girl Look...