Jennifer Aniston vs Angelina Jolie

vs.

Vrijeme je za jesensku make-up inspiraciju s crvenog tepiha! Dvije dive, Jennifer Aniston i Angelina Jolie ovog puta u istom elegantom crnom izdanju.

Koje izdanje je tvoj favorit?

1. Jennifer Aniston

Nježna i romantična Jennifer Aniston unapredila je svoj look suptilnim strobingom sjenilima za oči u nude i bisernim nijansama. Suptilnim ružem istaknula je svoje usne i time upotpunila look dajući im maksimalni volumen.

Nježno rumenilo u boji breskve se savršeno slaže uz boju tena ove nježne i romantične dive. Smoking haljina na prijeklop je ultimativni red carpet trend koji je ova glumica elegantno ponijela.

Jesi li i ti fan ovog looka ili ipak preferiraš Angelinin?

2. Angelina Jolie

Duga crna elegantna haljina i suptilni cat eye look! Ovako je Angelina izgledala na crvenom tepihu. Naglašene oči uz pomoć pravilne linije tuša za oči i naglasak na gustim trepavicama su savršen recept za kreiranje nježnog, ali upečatljivog pogleda.

Angelina je svoje pune usne naglasila bezbojnim sjajilom za usne i time istaknula njihovu prirodnu punoću. Duga crna haljina sa zlatnim detaljima je istakla njezinu figuru.

Bravo Angie! Suptilno i seksi!

Angie ili Jenny?

Povezane teme: stil , moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

6 savjeta za nude makeup look

Iako nam je ovo proljeće donijelo nove beauty trendove, nude makeup nikad ne može i neće izaći iz mode. Zato dobro prouči sljedeće savjete...