Jesi li spremna za tekući ruž s mirisom macarons kolačića?

Sigurno se i tebi događalo da s vremena na vrijeme poželiš barem u mislima otići u neka ljepša područja. Nama posebno primamljivo zvuči ispijanje kave pored Seine i uživanje u poznatim slasticama Pariza.

Iz brenda L'Oréal Paris su se potrudili približiti nam ovaj grad svjetlosti te su lansirali kolekciju tekućih ruževa s ultra mat efektom i neodoljivim, izraženim mirisom macarons kolačića - prepoznatljive slastice Pariza. Mislimo baš na one, po mnogima najdraže sitne, raznobojne, hrskave kolačiće očaravajućeg okusa.

Jesi li spremna za tekući ruž s mirisom macarons kolačića?

Možeš li osjetiti neodoljivi miris ove poznate slastice na svojim usnama?

Predstavljamo ti L'Oréal Paris Les Macarons tekući ruž

Ljeti se često odlučujemo samo za sjajilo za usne u strahu da će nam se mat ruž skupiti na usnama ili će se njegova boja brzo skinuti. Zaboravi na to i prepusti se čarima Les Macarons tekućeg, laganog, kremastog ruža, jer će te apsolutno oduševiti njegov miris,  nijanse i ultra mat efekt, kao i to što je postojan i do 16 sati*, što se ne razmazuje i što se ne lijepi.

Jesi li spremna za tekući ruž s mirisom macarons kolačića?

L'Oréal Paris Les Macarons tekući ruž prekrasnog mirisa će sigurno postati tvoja nova ljetna opsesija. Ovi ruževi su baš kao i macarons kolačići dostupni u više nijansi. Stoga, ovo ljeto možeš uljepšati bojama na usnama ovisno o raspoloženju. Fantastična stvar s njegovim nijansama je što ih možeš kombinirati i stvarati nove nijanse, baš kao što to rade kuhari s ukusnim macarons kolačićima, kad ih kombiniraju i smišljaju njihove nove okuse.

Kako nanijeti ovaj tekući ruž s ultra mat efektom

U nanošenju ovog ruža budi pažljiva kako slučajno ne bi prešla preko usana, naročito kad se radi o kričavim bojama. Nanesi ga prvo na gornju usnu, kreni od centra prema rubu usana, pa tek onda uz pomoć četkice namaži i donju usnu. Osim što će boja biti postojana tijekom čitavog dana, s tvojih usana će se širiti miris macarons kolačića.

Poznate ličnosti su već zaljubljene u Les Macarons tekući ruž s ultra mat efektom. Ne mogu se odlučiti što ih je više privuklo, neodoljivi miris, postojanost ili nevjerojatni izbor nijansi koje su za baš svaku prigodu.

Jesi li spremna za tekući ruž s mirisom macarons kolačića?

Mi jedva čekamo isprobati sve boje ovog fantastičnog ruža sa zavodljivim mirisom macarons kolačića, a ti? Piši nam svoje dojmove u komentarima!

*Samoprocjena, 114 žena

Pročitaj više: Volume Million Lashes: Legendarna maskara s poboljšanom formulom

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Les Macarons 822 Mon Caramel

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Les Macarons 826 Mademoiselle Mango

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Les Macarons 824 Guava Gush

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Les Macarons 832 Strawberry Sauvage

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Les Macarons 828 Framboise Frenzy

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Les Macarons 838 Berry Cherrie

  Naručite odmah

Povezane teme: usne, ruž, ljeto, L'Oréal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 6 pudera koji savršeno prekrivaju

Puderi za prekrivanje nikad nisu bili dostupniji, a složit ćete se da je izbor velik, zato smo tu kako bi vam suzili izbor i dali prijedlog za pudere ...