Jesi li znala da bi čak 85% žena prešlo na Super Stay tekući puder od Maybelline-a New York*?

Jesi li znala da bi čak 85% žena prešlo na Super Stay tekući puder od Maybelline-a New York*?

Pronaći savršenu strukturu i nijansu pudera je izazovan zadatak, ali kad jednom uspiješ u toj namjeri, više se nikad nećeš odvojiti od njega, bez obzira koliko drugih izbora i mogućnosti imala. Ono što svi želimo je ujutro samo nanijeti tu magičnu formulu na svoje lice koja će ostati tu tijekom čitavog dana. Osjećaj lakoće i osjećaj da koža diše čak i kad je prekrivena puderom je nešto čemu svi težimo i ono za kakvom formulom svi tragamo. Djeluje kao da tražimo nemoguće, zar ne?

Jesu li žene baš iz ovog razloga dale povjerenje tekućem puderu Super Stay Active Wear od Maybelline New York?

30 sati potpune pokrivenosti i lagani osjećaj na tvom licu. Da moguće je!

Kad biraš svoju savršenu podlogu za lice obraćaš pažnju na nekoliko bitnih stvari: da se savršeno uklapa uz tvoj ten, da ima laganu formulu, omogući koži da cijelo vrijeme diše, da pristaje u dnevnoj i noćnoj varijanti i ostane na svome mjestu što duže.

Zato je Maybelline Superstay Active Wear dokaz da savršena podloga za lice stvarno postoji!

Činjenica da bi čak 85% žena zamijenilo svoj trenutni puder sa Super Stay Active Wear 30H tekućim puderom* je dovoljan razlog da saznaš zašto je baš ovaj puder pravi izbor za tebe.

Ovaj lagani tekući puder je pravi izbor ako želiš uploviti u svoj dan sigurno i završiti svoje svakodnevne aktivnosti bez brige o tome hoće li puder ostati na tvom licu. Ovaj puder je za sve one aktivne djevojke, žene i majke koje žive brzo i dinamično. Izdržljiva formula otporna je na razmazivanje, vodu, znoj i postojana čak 30 H**.  Formula prilagođena aktivnom načinu života, nemilosrdna je u borbi protiv svih vanjskih utjecaja koji prijete negativnim utjecajem na tvoj makeup look, a istovremeno je nježna i lagana prema koži. Za Super Stay Active Wear 30H puder od Maybelline-a New York može se reći da je zaista moćan saveznik tvog lica jer prkosi vodi, razmazivanju i znoju. Lako će se prilagoditi svakoj boji tena jer dolazi u 6 različitih nijansi.

Super pokrivenost uz super-lagan osjećaj na koži i super-mat efekt!

Jesi li znala da bi čak 85% žena prešlo na Super Stay tekući puder od Maybelline-a New York*?

Sad možeš koračati kroz svoj dan sigurno i lagano sa Super Stay Active Wear 30H tekućim puderom od Maybelline-a New York, uvjerena da će tvoj tekući puder i cjelokupni makeup look ostati postojani, od samog trenutka kad naneseš puder do trenutka kad nakon napornog dana konačno stigneš kući i skineš šminku! Sjajna formula zar ne?

Piši nam u komentarima, jesi li već isprobala Super Stay Active Wear 30H puder od Maybelline-a New York?

Pročitaj još: Volumen i uvijene trepavice kao iz salona! Da, moguće je s ovom novom maskarom!

*Potrošački test, 101 žena. 

**Potrošački test, 163 žena.

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 03

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 10

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 21

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 28

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 30

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 32

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, dnevna šminka, tekući puder , proljeće, korektor, Maybelline New York, Super Stay Active Wear 30h

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 6 pudera koji savršeno prekrivaju

Puderi za prekrivanje nikad nisu bili dostupniji, a složit ćete se da je izbor velik, zato smo tu kako bi vam suzili izbor i dali prijedlog za pudere ...