Kako iskočiti iz okvira i unijeti novine u svoj jesenski makeup look?

Kako iskočiti iz okvira i unijeti novine u svoj jesenski makeup look

Rujan je mjesec kad nekako sve krećemo ispočetka, vraćamo se u školske klupe, vraćamo se na posao poslije godišnjih odmora. Slažemo se da je svima odmor ove godine bio prijeko potreban. Godina koja je za nama bila je stresna i čini nam se predugačka.

Brojne karantene, bezbroj skuhanih jela, sati provedeni u kuhinji, na kauču i internetu. Je li došlo vrijeme da se pokreneš i promijeniš ovaj rujan?! Možda nam on treba biti mjesec za promjene, za nove odluke, za pokretanje, za nove poglede, za nove smjelosti i za novi makeup – da kažemo ne dosadi, ne kauču, ne ekranu. Možda je poslije stresne godine vrijeme za posvetiti se sebi, druženju i reći ne  dosadnom makeup-u. Vrijeme je za iskočiti iz okvira, vrijeme je za tvoj novi jesenski makeup!

Bilo u školi ili na poslu, vrijeme je da se oslobodiš, našminkaš baš onako kako želiš, da jesenski makeup obojiš zabavnim, smjelim bojama. Vrijeme je za nove makeup proizvode, za nove trendove, za novu tebe!

Dajemo ti prijedloge kako iskočiti iz svojih okvira i uvesti novine kad je tvoj jesenski makeup look u pitanju:

Već smo pisali o trendovima koji će vladati u 2022 godini. Neke smo već uvrstili u svoju makeup rutinu, neki proizvodi se već nalaze u našim toaletnim torbicama, a za neke je vrijeme da ih isprobamo po prvi put - damo im šansu, kroz naš novi jesenski makeup.

Ono što nikad ne smiješ zaobići i što je najvažnije za tvoj makeup look je dobra podloga. Već sigurno znaš da je dobar puder pola odrađenog posla na licu. On je tu da prikrije nesavršenosti i umanji pore. Maybelline New York Fit Me puder je sve što ti treba ove jeseni da tvome licu da prirodan izgled. Odličan je izbor ako tražiš puder za normalnu do masnu kožu. Lako će se stopiti i prilagoditi tvojoj koži. Formula s glinom pružit će koži prirodan mat izgled. Upravo je ovo prvi korak tvog novog jesenskog makeup look-a, za istupiti i izaći iz okvira!

Ove jeseni želiš biti drugačija, istaknuti se i pokrenuti dobar vibe. Tvoje trepavice moraju biti u prvom planu. Ako želiš zanosno treptati u školi, na poslu ili u šetnji s prijateljicom, preporučujemo ti Curl Bounce maskaru od Maybelline New York. Tvojim trepavicama će pružiti volumen i savršeno uvijene trepavice. Uz Curl Bounce maskaru koja u sebi ima memory curl formulu imat ćeš volumen i uvijene trepavice čak 24 sata*.

I za kraj, naravno da je ruž na usnama nešto sto svakom looku daje taj završni moment i ono kad se svi pitamo ,,što to imaš na svojim usnama’’? Baš taj efekt će ti dati Super Stay Matte Ink mat tekući ruž. Njegova formula bogata je pigmentima tako da će ti pružiti intenzivnu boju. Budi smjela i igraj se s bojama, budi slobodna nude tonove zamijeniti s jako crvenim, ljubičastim i rozim nijansama. Sa Super Stay Matte Ink 120 Artist tekućim ružem moći ćeš pokazati svoj stav, istupiti i istaknuti usne, možda baš ti kreirati trend, biti smjela, kreativna i sjajiti u potpuno novom svjetlu. Neočekivano, smjelo i slobodno! To je sve što je potrebno tvom makeup-u ove jeseni !

Pročitaj još: Maybelline New York Instant Eraser korektor je postao još bolji! Evo što je NOVO!

*Samoprocjena 109 žena.

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Fit Me Matte Foundation 115

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Lash Sensational Sky High Mascara

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Superstay Matte Ink Artist

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, maskara, tekući puder , Gigi Hadid, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš definirane i popunjene obrve bez puno truda? Ovo su olovke koje ćeš obožavati.

Umjerene, divlje, razbarušene, prirodne, pune ili tanje, obrve su must have i sva pažnja je samo na njima...