Kako izabrati idealan parfem za tvog muškarca?

Kako izabrati idealan parfem za tvog muskarcaAko ovih dana tražiš idealan poklon za muškarca u tvom životu, bez obzira tko on bio, predlažemo da to bude parfem koji može postati ključ vaših uspomena. Kad su parfemi u pitanju oni se uvijek biraju s pažnjom jer, u biti, parfem je intimna stvar. Za njega se lako vezujemo, često mu se vraćamo i teško ga mijenjamo. Baš kao i kad su muškarci u pitanju. On te prati, vezuje za ljude i zadržava se tu negdje u tvom sjećanju, budi uspomene i stvara nove. Kako izabrati parfem za tvog idealnog muškarca?

Parfemi daju završni touch elegantnom izgledu, oni su detalj koji suptilno naglašava izgled, nevidljiv dodatak koji će istaknuti eleganciju, energiju, dati samopouzdanje i upotpuniti izgled tvog idealnog muškarca.

Nova mirisna nota čuvenog Armani Code parfema je idealan izbor za tvog idealnog muškarca!

,,Rewrite the code’’ nova priča koja se nastavlja, nova mirisna nota, nova inovativna bočica Armani Code parfema, odraz je moderne muževnosti. Parfem koji odiše samopouzdanjem, ističe muževnost suvremenog, modernog muškarca, pruža postojanost i senzibilnost. Ako tvoj muškarac posjeduje ove karakteristike, ovo je parfem baš za njega!

Vizija čuvenog kreatora Giorgia Armanija koji muževnost smatra raznolikom i senzibilnom je pretočena u novu mirisnu notu, koja će ostaviti bez daha tvog muškarca.

Njegova vizija, pretočena u mirisnu notu novog Armani Code parfema najbolje opisuje modernog muškarca kroz citat: „Moje viđenje muževnosti nije ograničeno uzorcima i nametnutim vrijednostima. Čitav moj rad, od odjeće do parfema, sve je samo ne stereotipan i izražava neprestano ispisivanje novih pravila. Ovaj novi parfem je još jedan korak u tom smjeru. Muškarac današnjice može slobodno izražavati svoju eleganciju i na taj način pronaći ravnotežu i harmoniju između toga što nosi na sebi i u sebi, odnosno na taj način se može predstaviti svijetu i živjeti u njemu.” Giorgio Armani

Novi Armani Code, snažan, ali nježan, podiže mirisnu liniju čuvenog parfema na novu razinu. Redizajniran prepoznatljiv miris senzualnosti, s notom drveta bergamota, koja je bit linije Armani Code parfema. Snažna, muževna nota Armani Code sad u sebi ima i dodatak nježnosti zahvaljujući kombinaciji nota irisa. Prirodne arome smole irisa iz Maroka i umjetno dobivene arome aldehida irisa dodaju senzibilnost aromatičnom i autentičnom mirisu. Kako bi se novi Armani Code parfem dodatno naglasio i obogatio, dodaju mu se i aroma srca muškatne kadulje dobivene iz Provanse na jugu Francuske. Ova mješavina sastojaka simbolično oslikava senzibilnog, modernog, urbanog muškarca koji želi biti u pokretu i ići naprijed.

Jedinstvenost koja se susreće s modernim, nova bočica oslikava suvremen, muževan pristup luksuzu. Dizajnirana kao prelijep moderan komad koji traje s inovativnim sustavom za dopunu. Nova redizajnirana bočica može se ponovo puniti, čime se pokazuje briga za planet brenda Giorgio Armani. Upadljiva crna forma bočice, sa srebrnim detaljima daje naglasak modernom dizajnu. Idealan poklon za modernog, energičnog muškarca, koji razbija zastarjele stereotipe muževnosti, za suvremenog muškarca koji ide naprijed.

Ovaj parfem je idealan poklon za svakog muškarca koji se ne boji novih pravila muževnosti, koji želi osjetiti eleganciju i autentičnost, ali se ne boji pokazati emocije. Stoga, ako želiš stvarati uspomene s modernim, urbanim muškarcem koji je u isto vrijeme elegantan, emotivan i nježan, Armani Code je idealan parfem za razveseliti tvog idealnog muškarca i izmamiti mu osmjeh na lice.

Je li novi Armani Code parfem izbor koji će usrećiti i tvog idealnog muškarca? Piši nam u komentarima!

Pročitaj još: Kako tvoji nokti mogu izgledati njegovano i lijepo poslije ljeta? Tajna je u njezi i novom nail trendu!

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Armani Code Homme Parfum

    Naručite odmah

Povezane teme: parfem, miris, Giorgio Armani Beauty, Armani Code

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo su idealni puderi za lice koji će prkositi zimi!

Ako ste ljubitelji makeup-a, onda sigurno znate koliko je teško održati blistav ten tijekom hladnih zimskih dana. Bitno je izabrati pravi puder za lic...